Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3 MIESIACE

moje 3 miesięczne dziecko goraczkuje moge podac mleko czy nie

Polecane posty

Gość 3 MIESIACE

jestesmy po szczepieniu, goraczka mimo czopka utrzymuje sie tak 37,7-37,8, robie tez teraz oklady, pije tylko mleko wiadomo, karmie mm, moge to podawac czy sie cos stanie?

Gość gość
Jeżeli chce jeść to daj. Jeżeli nie ma apetytu to nie wmuszaj.

Gość 3 MIESIACE
apetyt chyba bedzie, zawsze miał wielki, po prostu nasłuchałam sie, ze mleko sie "zważy" jak jest gorączka i nie wiem czy to mit czy nie,

Gość gość
A teraz pomyśl. Czasami dzieci jak są chore gorączkują ok 5 dni. Jak myslisz - nic nie jedzą przez ten czas? Nic się nie zwarzy. Daj dziecku jeść jeżeli chce.

Gość 3 MIESIACE
no własnie, to sobie pomyslalam, ze przeciez ja nie moge nic innego mu dac a jesc musi no wiec o co chodzi i dziwne mi sie to wydalo alewolalam sie zapytac kogos.

Gość ale mleko w zoladkuz
Zawsze sie zwarzy bo tam jest srodowisko kwasne i bialko sie scina:P Boze co za przesady,kiedys uwazano,ze kobieta jak ma goraczke to nie moze karmic ae to bujdy na resorach. A mm to juz w ogole nie ma tu nic do rzeczy. Karm dziecko jak ma apetyt.

Gość gość
Ta temperature u Twojego dziecka,to nawet goraczka nie mozna nazwac.

Gość gość
Gorączkę to wczoraj miało moje 7 tyg dziecko po szczepieniu bo prawie 39 a u was to ledwo stan pod gorączkowy = normalnej reakcji organizmu na szczepienie . Czopek podawaj dopiero jak będzie mieć 38,5!!! a gdzie mierzysz dziecku temperaturę bo jak w pupie pamiętaj żeby odjąć 0,5 stopnia

jeeeezzzzzuuuu ..... czy tu naprawdę siedzą same pół mózgi? Ona się pyta czy podać dziecku mleko :/ nie k****- podawaj samą wodę, może się nią naje przy odrobinie szczęścia :O :O w żołądku jest sam kwas i od razu mleko się tam "waży" z resztą twoje dziecko ma stan podgorączkowy - nie gorączkę. Ile masz lat? 16?

Gość ale mleko w zoladkuz
O w morde nawet nie przecytalam ze ona przy normalnej temp.robi dziecku oklady. Sobie zrob przy 36,6. Najpierw sie dowiedz jaka temperature ma niemowle przy niewyksztalconym ukladzie termoregulacji:/

Gość gość
goraczka mimo czopka utrzymuje sie tak 37,7-37,8 OMG!!! Boże dziewczyno nie zrób swojemu dziecku krzywdy!!

Gorączka u dziecka nazywa się powyżej 38....po szczepieniu czopek nie zaszkodzi bo przy okazji działa przeciwbólowo... Nie naskakujcie tak na nią.. A co do mleka jak chce jeść nie ma przeciwwskazań bo to niemowlę!!!!!!!!Nie da się mu mleka zastąpić schabowym!!