Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutny1111

Dziewczyna mnie zostawiłą

Polecane posty

Gość smutny1111

Witam wszystkich znawców ludzkich uczuć.Chciałbym się was poradzić otóż jestem z dziewczyną od 2,5 roku kocham ją nad życie i nie wyobrażam sobie życia bez niej mamy piękną a zarazem szaloną historie związku ja mam 21 lat ona 18 otoż ostatnio zostawiła mnie tak na dobrą sprawe bez sensownego powodu powiedziała ze nie wie czy mnie kocha jeszcze i ze nie chce mnie krzywdzić i ze ona musi być teraz sama.Zapewniała mnie ze wie doskonale o tym ze nigdy nie znajdzie nikogo lepszego ale to nie ważne.Zaczłem rozmawiać z jej przyjaciółka ze to nie mozliwe bo wszystko przezz te 2,5 roku było doskonale i stwierdzilismy ze musze działac wiec wspolnie na zasadzie małej konspiracji poprosiłem ja o ostatnia szanse zeby to naprawić wszystko i dał mi 2 tygodnie w dzien ktory dała mi tą szanse lezelismy razem na lozku i prawie cały czas płakała mowiac ze przeprasza ze mnie tak skrzywdziła ale zapewniłem ja ze jako ze ja kocham to wybaczam jej wszystto i tu jest moje pytanie co mam zrobić żeby wróciła jej dawna miłosc i zeby rozwiały się jej wątpliwości po prostu zbyt mocno ją kocham i nie chce jej stracić prosze ludzie pomożcie mi bo wiem ze czasami potrzebna jest opinia kogos kto wie troszeczke wiecej

Gość gość
Jak Cię nie kocha to Cię nie pokocha, bo Ty tak chcesz. Przykro mi, ale nie da się kogoś kochać na siłę...

Gość smutny1111
Ale ona mowi ze mnie kocha tyko nie wie czy to na pewno jest to

Gość smutny1111
chce zeby ktos mi poradził jak mam działac zeby rozwiać jej wątpliwości

Gość gość
Jakby kochała to by była pewna. Ty jesteś pewny, nie? Skoro ona nie jest to już nie będzie i z pewnością nie będzie Ciebie kochać tak jak Ty ją

Gość smutny1111
Tzn problem jest w tym że ona mnie kocha bo mowi mi to ale ona ma wątpliwosci ostatnio pokłocilismy sie bo stwierdziła ze od 2,5 roku zyjem jak w małzenstwie ze nie ma czasu na kolezanki wiem ze na pewno jest sposob zeby jej uzmysłowic ze to nie jest tak ze juz koniec tylko po prostu czas na zmiany naprawde wiem jak zalosnie teraz brzmie i wiem tez za sa tu ludzie ktorzy to przechodzili ale ja wiem ze nie bylo zadnego powodu zeby to konczyc i wiem ze ona ma teraz ciezki okres :(

Gość smutny1111
??

Gość smutny1111
ktos cos konkretnego moze poradzić ktos to przechodził?

Gość gość
ja przechodziłam tyle że ja byłam kochającą a facet wątpiącym. Nie da się tego naprawić, rozstaniecie się, przykro mi ale taka prawda.