Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy przed świetami zabawki są droższe czy tańsze

Polecane posty

Gość gość

Bo mam do kupienia dużo zabawek na prezenty i tak się ostatnio zastanawialam czy czasem w sklepach nie podwyższaja cen chwile przed świetami? Może ktoś pracuje w handlu i się orientuje?

Gość gość
Tez sie zastanawiam... wiec up

Gość gość
ja pracuje w tesco i dzis jest wyprz. zabawek za każde wydane 10 zł dostaje sie 5zl w bonach:)

Gość gość
wszystko droższe chyba, że trafią się wyprzedaże

Gość gość
dzisiaj byłam w tesco to jest full zabawek i ludzie kupowali dużo więc chyba teraz są tańsze .

Gość gość
Tak-ja też byłam dzisiaj w tesco.Ludzie hurtem kupowali. Jakjuż ktoś napisał za 10 zł jest 5 zł w bonach.Czyli płacąc 300 zł dostajesz 150 w bonach .Złoty interes :)

nie nabierajcie! z reala dostałam gazetkę z promocyjnymi cenami zabawek, i tak: promocja na zabawkę konika Pony ze stu parę złotych na 69zł. normalnie człowiek myśli: O jaka okazja i kupuje. szkoda tylko, że ten konik przez cały rok był w cenie 69zł !!!! to tylko jeden przykład, takich promocji jest całe mnóstwo!

Gość gość
Potwierdzam teraz wiele sieciowek ma rozne promocje na zabawki. Ja juz mam kupione dwie gry 2 w cenie 1 i trzy inne zabawki 3 w cenie 2. Wiec dwie zabawki dostalam gratis. Plus dodatkowo w tej drugiej promocji wszystkie byly obnizone o 20 procent. Szukajcie teraz bo potem na bank bedzie drozej. Za to zaraz 26 grudnia beda mega wyprzedaze w tym na zabawki ;)no ale to juz po swietach bedzie :)

Gość gość
Na pewno będa droższe, przecież to ich czas, marketing i kasa się liczy :)

Gość gość
nie wiem czy tansze czy drozesze w sklepach stacjonarnych, ale na allegro jest duzo taniej niz w hurtowni w moim miescie, na droższych rzeczach różnicą 30-40zł na zabawce(konkretnie duze klocki lego)

Gość gość
Roznie:) jednego roku kupilismy scrabble za 40 zl w carfurze wlasnie przed swietami. Potem byly promocje i kosztowaly po 100. Trzeba znac ceny zeby sie nie nadziac. Wczesniej zaplanowac co sie kupuje i sprawdzic ceny na allegro i innych sklepach.

Gość gość
wezwijcie lekarza ten kucyk akurat napewno nie kosztował wcześniej 69zł więc nie wypowiadaj się skoro nie wiesz :)

Gość moooo
Przed świętami są droższe

Gość gość
jasne,ze drozsze zwlaszcza te, ktore aktulanie sa na czasie powiem Wam,ze w Lidlu kupilam klocki za 69,99, ktore nawet na allegro kosztowaly 99zł, w sklepie u mnie 109:)

Gość droższe
chyba logiczne:D dlatego ja kupuje prezenty juz we wrzesniu, a jedna rzecz kupilam nawet w lipcu z przeznaczeniem na Boze Narodzenie, zaplacilam 39,99 a wiem,ze w tamtym roku było po 89zł:)

Gość gość
Ja wolę kupować w sieci, 2.12 jest dzień darmowej dostawy, płaci się tylko za towar, wiele firm ma też promocje., np. na buy4kids.pl do końca listopada darmowa wysyłka paczkomatami, z pewnością skorzystam, nie ma tam wszystkiego co chcę, ale wpadły mi w oko 2 rzeczy, resztę zamówię 2.12 w innym sklepie: http://buy4kids.pl/pl/gator-golf-hasbro.html Oczywiście, że niektóre firmy podwyższają ceny, to właśnie teraz można zarobić. Pozdrawiam