Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troszke wystraszona

nadzieja

Polecane posty

Gość troszke wystraszona

Kochane podpowiedzcie Mam takiego stracha że zaraz tu umrę jutro powinnam dostać @. Z mężem nie staramy się o dziecko ale nie zaszkodziłoby gdybym zaszła bo obydwoje pragniemy maluszka. Biorę kwas foliowy byłam u lekarza ale na razie to takie luźne próby bez kalendarzyka owulacyjnego itp. Boli mnie podbrzusze ale tak jakby piekło, mam zgagę (ale to raczej albo od jedzenia albo moja wyobraźnia), mam ciągle pragnienie i odrzuca mnie od kawki. nie czuje bym miała dostać @ ale nie chce robić sobie nadziei. Zrobiłam test ale tylko jedna kreseczka;/ hm... Jak myślicie czekać jeszcze kilka dni? Może nie czuje zbliżającej się @ bo tak bardzo chce by nie przyszła? a może teścik się pomylił? chce powtórzyć w niedziele teścik może bd II kreseczki... co sądzicie?

Gość gość
pytanie kiedy robiłaś ten test?? Myśle że chyba za bardzo sie nakręcasz poczekaj spokojnie na okres i jak nie przyjdzie to zrob test.

Gość troszke wystraszona
test robiłam dziś.... już straciłam raz dzidzie nie wiedziałam że jestem w ciązy a jak poszłam do lekarza w 6tyg okazało sie ze jest zagrożona 3 dni później poroniłam:( dlatego teraz chciałabym wiedziec jak najszybciej...

Gość troszke wystraszona
kochane to znów ja... dziś znów zrobiłam test, negatywny. @ nie ma ani symptomów jej nadejścia. Z to cora bardziej mam uciążliwą zgage... :(

Gość gość
nie jestes w ciazy, nie nakrecaj sie. dwa testy negatywne. Twoje objawy wcale nie znaczą ze to ciąza! organizm z wielu powodow moze tak reagowac. W zadnej z moich ciąz nie mialam zgagi jako objawu, odrzucenia od kawy, lub pragnienia! wmawiasz sobie bo chcesz w to wierzyc,

Gość gość
nie krzycz,ona chce mieć nadzieje- to nic złego. trzymam kciuki!;)

Gość gość
zgaga jeśli już występuje w ciąży, to raczej jak już brzuszek jest dość widoczny. 2 testy negatywne - raczej ciąży nie wróżą, no ale nadzieję można mieć zawsze :) zdarza się, że test nie wychodzi nawet w dniu spodziewanej @ tylko znacznie później. Póki nie dostałaś puty możesz mieć nadzieję :)

Gość troszke wystraszona
Dziękuje kochane już naprawdę nie wiem co uczynić mam ze sobą, @ dalej nie przyszła a to się raczej nie zdarzało... mąż nakazał mi poczekać z testem do środy, wiem że ma poniekąd racje ale niepewność mnie rozwala. Jeśli do środy @ nie przyjdzie to nie ważne czy jedna czy 2 kreseczki pojadę do ginekologa ale tak bardzo pragnę by były 2 kreseczki..

Gość gość
Po kiego robisz testy z moczu? idz jutro do punktu pobran zrob beta hcg i wynik albo masz od razu albo na 2gi dzien w zaleznosci od pkt

Gość beatka26
ja mam taka nadzieje co miesiac co cykl ja sie straram tez o maluszka teraz 3 cykl na lekach jestem i wierze ze to moj osttani szczesliwy cykl ja do tesowania mam jejszcze duzo czasu bo to dobiero moj 13 dc powodzenia trzymam kciuki

Gość gość
jeśli to wczesne zapłodnienie to i lekarz nic ci nie powie

Gość beatka26
ja mam taka nadzieje co miesiac co cykl ja sie straram tez o maluszka teraz 3 cykl na lekach jestem i wierze ze to moj osttani szczesliwy cykl ja do tesowania mam jejszcze duzo czasu bo to dobiero moj 13 dc powodzenia trzymam kciuki

Gość troszke wystraszona
Ja nie mam na miejscu takiego punktu a zerwanie się z pracy wypad 40 km i powrót raczej jest niemożliwy:( A niestety jutro 12 h w pracy;/ Droga Beatko trzymam za Ciebie kciuki równie mocno jak i za siebie:)

Gość gość
jesli ty to nazywasz "nie staramy sie o dziecko" to az starch pomyslec jak wygadaja starania wtedy .