Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAgdaAaaaa

Hodowle psów jakie nie polecacie

Polecane posty

Gość MAgdaAaaaa

Hej chciałam rozpocząć temat odnośnie hodowli psów, gdzie psy są bardzo źle traktowane i wcale nie jest tak jak na ich pięknych zdjęciach.. Rozpoczynając temat chciałam zacząć od hodowli psów rhodesian http://www.rhodesian.org.pl - Krzysztof Szweda Sprzadają chore psy z bakteriami kokcydia... Pies mi zdechł po paru dniach nic nie dało się zrobić.. Właściciel hodowli zamiast współczuć od razu groził sądem.. Jakie macie doświadczenia w tym temacie

Gość fdfasfdsfds
ja kilka razy niestety widzialam takie pseudo hodowle. psy oczywiscie bez rodowodu, suczki wykorzystywane do rozrodu bez zadnego rozsadku. psy biegajace we wlasnych odchodach.cos strasznego, nie wiem jakim trzeba byc czlowiekiem zeby pieniadze byly wazniejsze niz zywe cierpiace zwierze

Gość MAgdaAaaaa
Właściciel nie chciał nas wpuścić do środka.. Pewnie jest tak jak piszesz ehhh, co się teraz na świecie dzieje

Gość fdfasfdsfds
jesli was nie wpuscil do srodka to powinno od razu to cie zaniepokoic. sa oczywiscie hodowle, w ktorych psy traktuje sie jak czlonkow rodziny. rowniez takie hodowle selekcjonuja kupujacych, chca zeby ich psy trafily do jak najlepsszych domow. rozumiem, ze kupilas psa z rodowodem tak?

Gość rozwódkaaaa
sądzę, że sprzedaż psów to niezły interes. Koszty każdy obniża, więc psy mogą być chore, kradzione, a gdy dorosną, a nikt ich nie kupi - wyrzucane. Przyczyna jest jedna - niezrozumiały pęd ludzi do posiadania rasowców. Zwyczajny pies nie jest godzien pełnej miski.

Gość gość
zglos natychmiast na policje!! przeciez te zwierzeta sie tam mecza, to jest znacanie sie nad zwierzetami! to trzeba tepic!

Gość MAgdaAaaaa
Nasz piesek był tańszy bo "nie mógł iść na wystawę" Msyślicie, że sąd dla Pana Krzysztofa Szweda jest najlepszy ?