Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amnika

Powiedziałam matce o tym ze jestem w ciazy i żałuje Zmieszała mnie z błotem

Polecane posty

Gość amnika

To takie przykre, gdy jedna z najbliższych osób nie potrafi się razem z tobą cieszyć :( Staramy się od dwóch miesięcy z mężem o dziecko i wygląda na to, że w końcu się udało - 3 testy pozytywne. Jestem przeszczęśliwa, nie mogę doczekać sie kiedy powiem o tym mężowi. W euforii postanowiłam zadzwonić do matki, która co prawda często jest nieżyczliwa, ale to jednak matka. Jej reakcja była bardzo chłodna. "No i co teraz? Myślisz, ze sobie poradzicie? Zobaczysz, mąz na pewno Cie zostawi" Nie wiem skąd w niej tyle jadu wobec mnie :( Nie twierdze, że powinna skakać z radości, ale chciałabym, żeby mnie chociaż wspierała...

Gość amnika
Dodam, że nie ma podstaw by twierdzić, że sobie nie poradzimy. Długo pracowaliśmy na to, co mamy. Sytuacja finansowa stabilna, mieszkanie- wszystko jest.

Gość gość
dziwna. moze jest zazdrosna, ze ulozylas sobie zycie a ona jest na drugim planie, moze jest samotna i nieszczesliwa. nigdy nie mialas z nia dobrego kontaktu?

Gość amnika
Myślę, że coś w tym jest, że jest zazdrosna. Nigdy nie miałam z nią świetnego kontaktu, takiego typowo matka-córka. Nie powiem, wiele jej zawdzięczam, ale też sporo krzywd mi wyrządziła. Samotna nie jest, są z ojcem małżeństwem od prawie 40 lat.

Gość rozwódkaaaa
olej matkę, ciesz się z mężem

Gość amnika
Ech, łatwiej byłoby mi to olać, gdyby to był ktoś obcy, nie matka :( Człowiek dowiaduje się o jednej z najwspanialszych rzeczy, a tu taki zimny prysznic...

Gość gość
Może boi się, że będziesz ją prosić o pomoc przy opiece nad dzieckiem.

Gość amnika
Jestem teraz na siebie zła, że z tej radości musiałam się komuś wygadać (mężowi chcę powiedzieć jak wróci do domu, nie przez telefon). Mogłam się wstrzymać z tym telefonem do matki, ale poniosły mnie emocje :(

Gość amnika
Nie, to raczej niemożliwe, rodzice za daleko od nas mieszkają by w ogóle brac to pod uwagę.

Gość gość
nie przejmuj sie. idz do lekarza potwierdzic ciaze i ciesz sie razem z mezem :)

Gość gość
Zawsze chciałam mieć córkę mam 2 synów i 2 synowe jak mi powiedziała pierwsza że zostanę babcią to do dzisiaj pamiętam. Nie rozumiem takich kobiet jak Twoja matka.