Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gorena45

Niepokojące zachowanie mamy mojego chłopakao zrobić

Polecane posty

Gość mola222
czego wy się jej czepiacie? Że zostaje u chłopaka na noc.? To ze nocuje u niego nie znaczy ze jest d****a czy siksą. No ludzie ogarnijcie sie. W jakim wy wieku zyjecie??? Stereotypy z was i tyle. A Ty dziewczyno weź się w garść i zaproponuj tej starej Pani leczenie. Takie zachowanie wskazuje na zaburzenia psychiczne.

Gość gość
daj spoko tutaj nie ma z kim dyskutowac, cwctwo zamiast zajac sie tematem zajmuja sie wlasnoscia domu :D

Gość gorena45
Niechcianym? Chyba jasno napisałam,że jego rodzice nie mają nic przeciwko,że do nich przyjeżdżam. Kolejna osoba,która wie swoje... :D Nie czuje się jako właścicielka i nie zamierzam nia byc ;) Zastanów sie dwa razy zanim cos napiszesz :)

Gość fifikaaaff
Dokladnie. Zgodze sie z ponizszym komentarzem. Co wy macie do tego domu??? No kurde bez przesady. Nie macie co do robienia? idźcie zajac sie czyms pozyteczniejszym bo pozytku z was jakos nie ma ^^

to ,żę rodzice mówią ,ze nie maja nic przeciwko twoim przyjazdom to dla ciebie znak że jesteś tam miłym gościem ? Miłym gościom dmucha sie w twarz dymem ,krzyczy w ich obecności , trzaska drzwiami i garnkami o 2 w nocy ? Skoro tak wszystko wiesz najlepiej - po co pytasz o radę na forum ? może zastanów ise zanim odpowiesz ?

Gość gość
w takim razie cala jej rodzinka sa niemilymi goscmi a jakos ma pretensje ze jej nie chca odwiedzac. no wezcie ogarnijcie sie ludzie. wszedzie byscie tylko jechali kogos, ale to kafeteria wlasnie :o yebnijcie sie w glowe, bo chyba jestescie identyczni jak ta tesciowa

czyj dom - tego zasady . dziewczyna jest tam gościem ale uważa siebie za kogoś uprawomocnionego do rządzenia mieszkańcami tego domu . Mogę zrozumieć ,ze martwi sie o matkę chłopaka bo czasami rzeczywiście ludzie potrzebują pomocy ale forma w jaiej to napisała ......paskudna . Taka jak i jej postawa .

Gość gość
allium przeczytaj caly watek i wez sie zastanow az szkoda slow

Gość gorena45
Czy pisząc o tym,że dmucha dymem prosto w twarz miałam na myśli tylko siebie? Nie. Nie wiesz nie komentuj. To,że wstaje rano i wszystkich budzi swoim sprzataniem,tłumaczyła nie tylko mnie ale i reszcie swojej rodzinie ze to wylącznie z winy jej nerwicy. A nerwice ma juz od 5 lat z tego co mnie o tym poinformowała. Nie uwazam,ze wszystko wiem najlepiej,ale wiedz,że to co piszesz jest takie głupie,ze az śmieszne . Widzę,ze poprzednia osoba ma racje. lepiej dam sobie spokój bo Wy wiecie swoje.

Gość gość
haha wiec rodzinka mialaby prawo zalozyc taki watek a ona nie :D tak, yebnij sie w glowke glupi czlowieku

gdybyś nie była taka ograniczona z pewnością wyciągnęłabyś wniosku . Ale ty chce żeby tylko sie na tobą użalać jaka ty biedna jestęś bo matka chłopaka mlaska przy jedzeniu ....... szkoda słów .

Gość gość
allium ty idiotko, idz spac ja pierrdole co za myslenie

Gość gorena45
Teksty na Twoim poziomie. Aby jemu dorównać musieliby mnie dawno zakopać. Nie znasz całej sytuacji, to jak możesz oceniać czy jestem tam mile widziana czy nie? Paskune to jest to co piszesz. Za kogo Ty się uważasz za bohatera? Jak nie wiesz co mądrego masz napisać to wypad stąd!

wątki to nawet sołtys moze założyć - bo czemu nie . Ale rozmwiać z matka chłopaka w jej domu o jej zachowaniu - to nie jest rola dziewczny , nawet nie narzeczonej . Bo oc powie ? i jako kto ?

no autorko , zacznij jeszcze nóżkami tupać ,żeby okazać swoją dojrzałą postawę . I piszczeć . histeryczka .

Gość fiffkaak
Biedna to Ty jesteś. Widać,że ze swojego mózgu korzystasz jakieś 0,01 %. Zero myslenia i logiki. Idź na plac zabaw i sprawdź czy tam Cie przypadkiem nie ma.

Gość Babka z piasku
Autorko, a nie przeszło ci przez myśl, że ona może tak się zachowywać specjalnie? Zupełnie jak w komediach Woodego Allena :D Komiczne i psychiczne zarazem... jakby się okazało, że ta matka zachowuje się tak tylko dlatego, żeby ciebie całkowicie zrazić do całej jej rodziny, w tym do twojego faceta, tylko dlatego że boi się, że gdy zamieszkasz z nim w JEGO domu, to "stara" pójdzie na ulice... bo nagle zrobi się za ciasno :D Wiesz nie wiadomo, co ta chora kobieta sobie myśli i jakie projekcje chodzą jej po głowie... Więc dwa wyjścia, albo faktycznie ma coś z głową, albo to misterny plan :D

Gość gość
pewnie partnerowi lepiej nie pomagac, ty pewnie zostawilabys go z tym sama i niech se radzi bo to jego rodzinka i jego problem. idz allium po rozum

Gość fiffkaak
ha ha ha ha ha ha ha a Ty jestes jej matka aby prawic jej morały? jebnij sie w głowe pusta kretynko! Nie ma sensu abys dalej komentowala jej post.

Gość gorena45
Spokojnie. Mój chłopak ze mną rozmawiał na temat wspólnego mieszkania i gdy pójdziemy na swoje,dom zostawia rodzicom. Także nie sądze aby to był jakis misterny plan,tym bardziej,że nerwice ma od 5 lat.

argumenty ....... merytoryczne że strach :) Myślisz ,zę twoje wyzwiska i obelgi mnie dotykają ? :D lepsi od ciebie próbowali . Ale staraj sie , staraj :D w końcu to sobie a nie mnie wystawiasz świadectwo .

Gość gordon77
Allium -Ty masz łeb jak sklep,tylko półki puste.

Gość gość
allium jakas ty wazna :o

staroć :) na księdza Zorro wołałaś jak to już było w obiegu . Wysil sie trochę :D

Gość gorena45
Myślisz,że sie dowartościujesz takimi tekstami i morałami? pfff spływa to po mnie jak po kaczce. Pisz co chcesz gila mnie Twoje zdanie na mój temat. Znam swoją wartość . Niżej upaść już nie mogłaś ? :)

Gość do allium
Weź spieprzaj okej? czym Ty chcesz się pochwalić? Jakimiś głupimi tekścikami? Współczuje głupoty. Na prawdę. Zachowujesz się jak typowa blondynka. A moze nia jesteś? ;>

Gość gość
wiesz ty co? znów pi...dolisz o tym samym na forum. Albo to kolejne debilne provo albo nie masz honoru i leziesz, gdzie cie nie chcą. Wynajmij z chłopakiem mieszkanie. Mamusi nie wpuszczaj. I przestaniesz bredzić na kafe.

chyba wszyscy już znają twoja wartość :D i nie jest ona taka jak ci się wydaje :D co dobitnie daje ci znać matka chłopaka ale ty wolisz uważać ,zę cierpi na jakieś zaburzenia psychiczne bo jakże by takiej księżniczki i niuni nie chciała gościć ?:D

Gość feeraaa
Allium, Ty tępa dzido! Czytać nie umiesz? od samego początku widać kto tak na prawdę zrobił z siebie debila. jak myslisz kto? TY ! Skompromitowałaś się jak zwykła rozkapryszona dziewucha.