Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gorena45

Niepokojące zachowanie mamy mojego chłopakao zrobić

Polecane posty

Gość Gorena45
Coś jeszcze masz mi do powiedzenia? Jesli tak to napisz to na kartce i wsadź sobie w d**ę. Żegnam serdecznie. :)

Gość gość
allium to stara zgorzkniala raszpla ;)

och, niuniu - takie słowa ?:D przestaję sie dziwić matce chłopaka ,.Biedna tylko nie ma śmiałości powiedzieć ci wprost , ale jeszcze trochę poczekaj aż założysz " toksyczna matka chłopaka zrujnowała nam życie " :D

Gość babajaga666
Tak sobie czytam Twoje wypowiedzi Allium i doszłam do wniosku,że Ty masz z czymś problem. Nie radzisz sobie z nim i wyzywasz się na młodej dziewczynie,która niepokoi się zachowaniem mamy swojego chłopaka.Jest z nim prawie 3 lata i juz sporo jak na ten czas zna tę Kobietę. Więc przestań pierdolić głupoty jakbyś była matką tej Pani i znała ją z każdej strony. Nic nie wiesz co dzieje się w tym domu a rzucasz teksty na poziomie przedszkolaka. Jak Ci z tym dobrze to zapraszam do piaskownicy. Uczepiłaś się swojej durnej wersji jak rzep psiego ogona. Może to Ty masz toksyczną matkę, ablo Ciebie postała taka sytuacja,że w kółko piszesz o tym samym co?Przyznaj się co Ci leży na sercu durna babo. Na dobry początek można stwierdzić,że chorujesz na paranoje. Wmawiasz sobie coś,czego tak na prawdę nie ma. Jakbyś nie wiedziała to sa ważniejsze rzeczy na świecie niż twoje wybujałe Ego. Temat zamykam. Nie widzę sensu dalszego komentowania Twojego prymitywnego zachowania. I przy okazji spójrz na swoją wartość bo jak na razie to nieźle się skompromitowałaś. Pokazałaś jak dorosły człowiek ma pusto we łbie... mało tego masz kompleksy. Widać to po Twoich wypowiedziach. oh przepraszam wypocinach. Jak masz zamiar odpisywać to daruj sobie. Szkoda Twojego czasu i rąk :) Idź dalej ćwiczyć nad poprawną wypowiedzią,bo założę się,że siedzisz ze słownikiem w ręku.