Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamam22

nie nawidze pracowac

Polecane posty

Gość mamamam22

a wy?

Gość ewaewelinaaaaa
ja akurat uwielbiam swoja prace:)

Gość gość
nauki tez chyba, po bledzie wniokuje :P

Gość gość
kocham swą pracę i kocham nadal się kształcić tzn podnosić kwalifikacje w swym zawodzie

Gość gość
Ja niby mm dobra prace ale teraz jestem w 8 mc wiec nie pracuje i baardzo mnie to cieszy. A praca czasm mnie meczy tak ze fakycznie moge powiedziec czasem ze jej nienawidze. Zdarza sie ze sa to dluzsze okresy wtedy dramat bo pracuje z dziecmi i nie moge sobie pozwolic na humory. Usmiech przystepnosc itd.musi byc. Chociaz czasem jestem mniej mila, ale pilnowac sie musze. To nie praca nakompie gdzie moge sie odciac od ludzi i burczec pod nosem, tu zawsze trzeba byc otwartym. A to meczy niezmiernie. I niech mi nikt nie mowi ze nauczyciele to maja lekko w pracy, co to to nie!

Gość mamamam22
Zapomniałam prawie, że "nie nawidzę" ortografii.

Gość gość
naucz sie najpierw pisać a potem idź do pracy

Gość gość
nie dziwie sie :O Jestes kiepsko wyksztalcona, co wnioskuje po bledach w pisowni. Wobec tego wykonujesz marne prace, slabo platne. Coz, kazdy ma w zyciu to, na co sobie zapracowal :D

Gość htrhrth
Poniekąd mogłabym się zgodzić - mimo przeciwnego doświadczenia życiowego co do korelacji między wykształceniem, pensjami, satysfakcją z pracy - gdyby nie to że ta uwaga krytyczna wobec autorki jest sformułowana bez dużych liter, znaków przestankowych a wprowadzenie polskich znaków wyraźnie przerasta autorkę. Z czym do ludzi, bo na pewno nie z krytyką?

Gość gość
"wprowadzenie polskich znaków wyraźnie przerasta autorkę" :D Niektorych przerasta zrozumienie, ze sa ludzie mieszkajacy poza granicami Polski i nie uzywajacy polskich znakow. Ale coz, przyganial kociol garnkowi, co panna? :D