Gość zabujana Napisano Listopad 8, 2013 Podoba mi się pewien chłopak. Mamy razem zajęcia w piątek. Nie znam go prawie wcale, ale przedstawialiśmy sie sobie na pierwszych zajęciach. Wtedy gdy spotkaliśmy sie po raz pierwszy to patrzył na mnie z takim uśmiechem :) Aż mi się ciepło w srodku zrobiło. Później zaprosiłam go na FB do znajomych. Napisał do mnie w sprawie jakiegoś pytania o esej na zajęcia, ale wiadomość mi się nie wyświetliła i przeprosiłam go za to na fb. A on kontynuował rozmowę, spytał jak mi poszedł egzamin na prawko itd.. Trochę pisaliśmy. Później ja do niego napisałam i chwilę rozmwialiśmy, ale teraz on się do mnie nie odzywa. Dzisiaj na zajęciach się do niego uśmiechnęłam - odwzajemnił :) Ogólnie jest sympatyczny i bardzo ciepły, ale nie wiem, czy ja mu się podobam. I nie jestem w stanie określić, czy on rozumie, że wpadł mi w oko ;) W kazdy piątek staram się super wyglądać i sie do niego uśmiecham.. Problem w tym, że jestem nieśmiała i nie potrafię poderwać nikogo. Jak mam go zagadać, zbliżyć się do niego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach