Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Siabadabababa

Objawy miesięcznie

Polecane posty

Gość Siabadabababa

Dziewczyny! Jutro powinnam dostać @ z tego co obliczalam. Miesiąc temu nie miałam @ nie wiem czemu. Raz na jakiś czas mam wlasnie dwa razy poprzedniego miesiąca a następnego nie mam w ogóle. No i od wczoraj wieczorem strasznie boli mnie brzuch a dokładniej jajniki raz lewy raz prawy. Raz mi zimno raz gorąco. Czytałam ze niektórzy tez takie maja objawy. Bola mnie troche piersi ale nie tak mocno jak zwykle. Mam uczucie jakbym miała dostać za chwile biegunke co bardzo często zdąża mi sie podczas @. Jak myślicie dostanę jutro okres czy raczej muszę poczekać kilka dni? Dodam ze kilka dni temu wysypalo mnie małymi pryszczami na twarzy ale juz sie ich pozbylam. Ciążę tez wykluczam, robiłam 2 testy i negatywne, zreszta nie mam żadnych objawów :) proszę tylko o odpowiedz czy tez macie takie objawy przed @ i po ilu dniach od nich sie on pojawia :) pozdrawiam.

Gość Siabadabababa
Przepraszam za tytuł miał byc objawy miesiaczki :)

Gość Siabadabababa
Ach no tak zapomniałam dodać ze jakies dwa tygodnie temu czułam uczucie mokra w pochwie i wydaje mi sie ze była to owulacja :)

Gość gość
48444130 napisz na gg

Gość Siabadabababa
Nie mam gg ;(

Gość gość
Każda z nas przechodzi to inaczej. Jednak z pewnością dostaniesz w ciągu kilku dni. Na bóle mogę polecić Ci Metafen bo wiem jakie bóle potrafią być uciążliwe zwłaszcza w tym czasie.

Gość gość
Ja mam takie objawy co drugi okres, ból jajników, piersi, brzucha, bez tabletek p. bólowych się nie obejdzie.

Gość gość
Jak często się bzykasz i jak się zabezpieczsz

Gość gość
Objawy mam jak większość z Was opisuje, mi też ulgę przynoszą leki p. bólowe ten z paracetamolem i ibuprofenem bardzo szybko i na długo działa.

Gość biedronkaaz
wczesniej stosowalam nospe ale w reklamie usłyszałam o Metafenie i odkad go stosuje jest jakby lepiej

Gość gość
faktycznie po Metafenie ból ustepuje, jest niezly