Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

referendum w sprawie zmiany nazwy z PO na PA

Polecane posty

Gość gość

kto jest za ogólnokrajowym referendum żeby platforma obywatelska zmieniła w końcu nazwę na właściwą czyli platforma antyobywatelska ? tylko ciekawe czy ryży dopuściłby do takiego referendum nawet jakby 20 milionów Polaków się podpisało hehe

Gość gość
No przydało by się, bo obywateli to oni zdecydowanie mają gdzieś....

Gość gość
głosowałam na PO i jestem za tym, żeby moje dziecko poszło w wieku 6 lat do szkoły ale coraz bardziej się wstydze że na PO głosowałam i już piszę dlaczego: referendum do którego tusk nie dopuścił miało na celu zadecydować "głosem" obywateli czy reforma edukacji wejdzie w zycie czy nie, więc gdyby doszło do referendum ja mogłabym spokojnie iść i zagłosować za tym, żeby reforma weszła w życie, od wyniku tego refendum zależaloby co stałoby sie z reformą. Tusk po prostu po raz kolejny już pokazał, że ma za nic demokrację, w Polsce nie ma już demokracji, Polacy powinni tuska na taczce z sejmu i z Polski wywieźć

Gość asteriobelix
oni mają w d***e referendum jakiekolwiek, czy te dziecięce, czy emerytalne (przedłużenie wieku pracy do 67) i inne też... nie, Słońce Peru nie pozwoli na zmianę nazwy jedynie słusznej partii, będzie z nas robił państwo totalitarne pod nazwą państwa demokratycznego, a ludzie go poprą, bo boją się Jarka- też z zapędami dyktatorskimi chłopak, ale chociaż patriota... ja bym głosowała na SP, ale wszystkie sondaże mówią, ze oni nawet do parlamentu nie wejdą, bo przecież wszystko wiadomo zanim jeszcze jakiekolwiek wybory były

Gość gość
Ja na PO nie głosowałam i wiem, że już więcej nie zagłosuję. Nawet jeśli miało by to oznaczać dorwanie się do władzy oszołoma Antka i jego ekspertów. Najpierw bublowata reforma dotycząca refundacji leków, potem podniesienie wieku emerytalnego, teraz to i może nawet nie sam fakt wprowadzenia reformy szkolnictwa mnie wkurza, ale fakt, że mają gdzieś opinię obywateli! I to zarówno w kwestii sześciolatków ale też zmiany programowej liceum.

Gość asteriobelix
a co zmienili w liceum?

Gość gość
Przez 1 rok robisz same podstawowe przedmioty (wszystkie), a potem rozszerzone te które się wybrało, plus jakieś dodatkowe bloki pozostałych przedmiotów...