Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NIE KOCHA TAK JAK POWINIEN

Polecane posty

Gość gość

witam wszystkich powiedzcie mi bylismy w zwiazku pol roku bylo super bez klotni niczego ja po przejsciach on tez mamy po 30 lat oboje. 31 byl u mnie a potem cisza po 2 zapytalam co sie dzieje dniach sms przepraszam ze sie nie odzywam powiedzialem ze jest wszystko w porzadku ale nic z tego nie wyjdzie.nie potrafie prosto w oczy. odczekalam poprosilam o spotkanie cisza. dzis pojechalam oddac mu pare rzeczy zapytac o co chodzi dostalam odpowiedz podobasz mi sie pociagasz ale nie czuje tego co wedlug mnie powinienem czuc. nie kocham cie tak jak powinno byc wedlug mnie.zapytalam sie mu czy mysli o mnie teskni czy mam zniknac i czy chce mnie stracic odpowiedzial dlaczego mi to robisz ..powiedzialam mu ze mi zalezy na nim i ze pokochalam go i to stalo sie nagle bo tego ikt nie wie kiedy sie stanie.co o tym sadzicie?

Gość gość
Przecież jasno Tobie powiedział że nie kocha jak powinien. Może nie umie,nie potrafi, nie chce. Nie ma się co zadręczać i rozkminać. Daj sobie spokuj bo możesz czekać na wieki wieków i tracić czas na miłość która nie będzie odwzajemniona. Szukaj dalej :-)

Gość gorrgonzola
to proste ...

Gość gość
ale czego sie boi? powiedz?

Gość gość
ja pierd.... jaki słowotok :o nie znasz znaków interpunkcyjnych???? tego się czytać nie da

Gość gość
wybacz ale w tym momencie pisząc to nie patrzyłam na znaki....