Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kędziorki

Polecane posty

Gość gość

Mam bardzo niesforne włosy. Ponad to zniszczone. Jednak najwiekszym moim utrapieniem sa "kędziorki" tzn krotkie na pare cm kępki wlosów przy czole, zdarza sie wygladam jak "slonce". przy rozpuszczonych wlosach tego AZ TAK nie widac, jednak przy wlosach zaczesanych do gory pokazuja swoje prawdziwe oblicze. Nie wiem co mam z nimi zrobic.. czy sa jakies sposoby na ulozenie badz sposoby na takie sterczące "cuda" ?

Gość gość
Baby hair :) Jaką masz pielęgnację? Olejujesz? Myjesz odżywką? Baby hair tak jak inne skłonne do puszenia włosy lubią być dobrze odżywione i nawilżone, wtedy łatwiej dają się ujarzmiać. Pomocny bywa też żel lniany, wygładza a jest naturalny :)

Gość madziullkaaa
Takie kręcące się włosy wokół twarzy? wiem cos tym.. Jak koleżanka wyżej napisała, te włosy lubią być nawilżone, jak nie sa nawilzone to własnie zaczynają strczeć. Ja robię sobie wcierki na wilgotne włosy i potem rano potem go zmywam szamponem. Po kilku takich wcierkach poprawilo się, wlosy juz tak nie odstaja, takze z czystym sumieniem moge polecic. aa doweidzialam sie o tym od moniki z Argan Tree, na facebooku ja znajdziesz. za free daje porady :D

Gość madziullkaaa
sorrry, nie napisalam z czego te wcierki robię... z olejku arganowego. zreszta sama napisz do niej, ciekawa jestem co Tobie doradzi. pozdr :)