Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zyję marzeniami

Polecane posty

Gość gość

Kolejna noc z piątku na sobotę, a ja wyobrażam sobie świat, który nigdy nie miał ani nie będzie miał miejsca.

Gość asiulka101
a może czas zacząć żyć takim życiem jakie ono jest? a marzenia zacząć realizować a nie kolekcjonować?

Gość gość
Jestem już za stara na wiele rzeczy. Mam 25 lat, skończyłam studia i młodość jako tako się dla mnie skończyła. Nie mam praktycznie żadnych barwniejszych wspomnień z tego okresu.

Gość asiulka101
nie prawda, że jesteś za stara. ja ci powiem, że akurat najlepiej wspominam czas po skonczeniu studiów, zaczęłam chodzic na imprezy, poznawac ludzi, wyjezdzac. trzeba tylko zaczac inaczej myslec, nie zamykac sie w tym czego nie ma tylko korzystac z tego o jest;)

Gość gość
Próbuję, ale w moim wieku już trudno kogoś poznać. Ludzie stali się teraz bardziej stateczni, mniej rozrywkowi i niewiele ich obchodzi koleżanka, która się nie wyszalała.

Gość asiulka101
to fakt, musie sie znaleźć ktoś z kim na te imprezy pochodzisz. ja swoja kolezanke od imprez poznalam w pracy ;) wiec nic straconego:)

Gość gość
Dopiero szukam pracy, ale przyznam, że nie napawa mnie to optymizmem i nie wierzę, że tam mogę poznać kogoś fajnego. Wcale nie czuję się dorosła.

Gość asiulka101
no wlaśnie, może w swojej nowej pracy poznasz fajnych ludzi i sie cos zmieni:) glowa do gory;)

Gość gość
Dzięki, może nie będzie aż tak źle, jak sobie wyobrażam ;) Chciałabym mieć przyjaciół, chłopaka, usamodzielnić się...

Gość asiulka101
a kto by tego nie chcial? niestety zycie nie jest takie łatwe, troche trzeba sie nagimnastykowac zeby było jak chcemy. zycie daje po d***e ale nie mozna sie zalamywac:)

Gość gość
Masz rację. Dziękuję za pokrzepiające słowa i życzę dobrej nocy :)

Gość asiulka101
dobranoc:)

Gość gość
gość weź długopis i kartkę ;p 1. Napisz imię osoby płci przeciwnej. 2. Który kolor najbardziej lubisz: czerwony, czarny, niebieski, zielony czy żółty? 3. Pierwsza litera twojego imienia? 4. Miesiąc urodzenia? 5. Który kolor bardziej lubisz czarny czy biały? 6. Imię osoby tej samej płci. 7. Ulubiony numer? ... 8. Wolisz jezioro czy morze? 9. Napisz życzenie (możliwe do spełnienia!). Skończone – zobacz poniżej: Odpowiedzi 1. Kochasz tę osobę. 2. Jeżeli wybrałaś /eś: Czerwony – twoje życie jest pełne miłości. Czarny – jesteś konserwatywna /y i agresywna /y. Zielony – twoja dusza jest zrelaksowana i jesteś osobą na luzie. Niebieski – jesteś spontaniczna /y i kochasz całusy i pieszczoty tych, których kochasz. Żółty- jesteś bardzo szczęśliwą osobą i udzielasz dobrych rad tym, którzy są w dołku. 3. Jeżeli pierwsza litera twojego imienia jest: A-K - masz w sobie dużo miłości, którą ofiarujesz bliskim i przyjaciołom. L-R - Próbujesz cieszyć się życiem na maxa a twoje życie uczuciowe wkrótce rozkwitnie. S-Z - lubisz pomagać innym a twoje przyszłe życie uczuciowe wygląda bardzo dobrze. 4. Jeśli urodziłaś /eś się w: Styczeń – Marzec Rok minie ci bardzo dobrze i odkryjesz, że zakochasz się w kimś zupełnie nie oczekiwanym. Kwiecień - czerwiec Twój związek (uczuciowy) jest bardzo silny, będzie trwał długo i pozostawi wspaniałe wspomnienia na zawsze. Lipiec- wrzesień Będziesz mieć wspaniały rok i doświadczysz dużą zmianę w życiu na lepsze. Październik – grudzień Twoje życie uczuciowe nie będzie zbyt wspaniałe, ale w końcu odnajdziesz swoją bratnią duszę. 5. Jeśli wybrałaś /eś Czarny: twoje życie obierze inny kierunek, co będzie dla ciebie bardzo korzystne i bardzo cię to ucieszy. Biały : Będziesz mieć przyjaciela, któremu można będzie całkowicie zaufać i zrobiłby dla ciebie wszystko, ale ty możesz sobie z tego nie zdawać sprawy. 6. Ta osoba jest twoim najlepszym przyjacielem. 7. To jest ilość twoich bliskich przyjaciół w twoim życiu. 8. Jeśli wybrałaś /eś: Jezioro: Jesteś lojalnym przyjacielem i kochanką /iem. Morze: Jesteś bardzo spontaniczna /y i lubisz zadowalać ludzi. 9. To życzenie spełni się tylko wtedy, gdy wstawisz ten test do 5 innych odp w ciągu jednej godziny. Wklej je do 10 innych komentarzy spełni się przed twoimi następnymi urodzinami.

Gość gość
gość Jestem już za stara na wiele rzeczy. Mam 25 lat, skończyłam studia i młodość jako tako się dla mnie skończyła. Nie mam praktycznie żadnych barwniejszych wspomnień z tego okresu. ______ Ja nie mogę, dziewczyno!!! Poszukaj czegoś ciężkiego i walnij się w głowę! Na co jesteś za stara? Młodość Ci się skończyła? :-D W wieku 25 lat??? Ja mam ponad 40 i nie zwalniam ani chwili, mam zamiar jeszcze skończyć kolejne studia, zmienić miejsce zamieszkania i zacząć robić coś innego. Poznałam kiedyś starszego pana, który w wieku 92 lat zaczął się uczyć malowania i przez ostatnie 5 lat życia malował przepiękne obrazy i obdarowywał nimi ludzi. Inny starszy pan po osiągnięciu wieku emerytalnego zatrudnił agenta i zaczął grać w filmach. W wieku 72 lat otrzymał Oskara za drugoplanową rolę. Pomyśl trochę i przestan myśleć jak staruszka!

Gość gość
weź długopis i kartkę ;p 1. Napisz imię osoby płci przeciwnej. 2. Który kolor najbardziej lubisz: czerwony, czarny, niebieski, zielony czy żółty? 3. Pierwsza litera twojego imienia? 4. Miesiąc urodzenia? 5. Który kolor bardziej lubisz czarny czy biały? 6. Imię osoby tej samej płci. 7. Ulubiony numer? ... 8. Wolisz jezioro czy morze? 9. Napisz życzenie (możliwe do spełnienia!). Skończone – zobacz poniżej: Odpowiedzi 1. Kochasz tę osobę. 2. Jeżeli wybrałaś /eś: Czerwony – twoje życie jest pełne miłości. Czarny – jesteś konserwatywna /y i agresywna /y. Zielony – twoja dusza jest zrelaksowana i jesteś osobą na luzie. Niebieski – jesteś spontaniczna /y i kochasz całusy i pieszczoty tych, których kochasz. Żółty- jesteś bardzo szczęśliwą osobą i udzielasz dobrych rad tym, którzy są w dołku. 3. Jeżeli pierwsza litera twojego imienia jest: A-K - masz w sobie dużo miłości, którą ofiarujesz bliskim i przyjaciołom. L-R - Próbujesz cieszyć się życiem na maxa a twoje życie uczuciowe wkrótce rozkwitnie. S-Z - lubisz pomagać innym a twoje przyszłe życie uczuciowe wygląda bardzo dobrze. 4. Jeśli urodziłaś /eś się w: Styczeń – Marzec Rok minie ci bardzo dobrze i odkryjesz, że zakochasz się w kimś zupełnie nie oczekiwanym. Kwiecień - czerwiec Twój związek (uczuciowy) jest bardzo silny, będzie trwał długo i pozostawi wspaniałe wspomnienia na zawsze. Lipiec- wrzesień Będziesz mieć wspaniały rok i doświadczysz dużą zmianę w życiu na lepsze. Październik – grudzień Twoje życie uczuciowe nie będzie zbyt wspaniałe, ale w końcu odnajdziesz swoją bratnią duszę. 5. Jeśli wybrałaś /eś Czarny: twoje życie obierze inny kierunek, co będzie dla ciebie bardzo korzystne i bardzo cię to ucieszy. Biały : Będziesz mieć przyjaciela, któremu można będzie całkowicie zaufać i zrobiłby dla ciebie wszystko, ale ty możesz sobie z tego nie zdawać sprawy. 6. Ta osoba jest twoim najlepszym przyjacielem. 7. To jest ilość twoich bliskich przyjaciół w twoim życiu. 8. Jeśli wybrałaś /eś: Jezioro: Jesteś lojalnym przyjacielem i kochanką /iem. Morze: Jesteś bardzo spontaniczna /y i lubisz zadowalać ludzi. 9. To życzenie spełni się tylko wtedy, gdy wstawisz ten test do 5 innych odp w ciągu jednej godziny. Wklej je do 10 innych komentarzy spełni się przed twoimi następnymi urodzinami

Gość aa27718
no faktycznie 25 lat stara jestes oj stara hahahaha :) ogarnij się całe życie przed tobą ja mam 3,5 dychy na karku i przyszło mi wszystko zaczynac od nowa i nie narzekam... życie jest piękne