Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
moniska0

Dziwny brak okresu

Polecane posty

Hej dziewczynki,słuchajcie mam problem,liczę na pomoc Was doświadczonych :) Chodzi o to,że w kwietniu odstawiłam tabletki,bo planujemy z mężem nasze pierwsze dziecko,nie już ale nie chcę aby tabletki miały jakikolwiek zły wpływ na ciążę,i wszystko było ok do końca lipca kiedy normalnie w terminie dostałam okresu trwał jak zwykle 4 dni i później miałam go dostać pod koniec sierpnia zgodnie z tym jak miałam przed tabletkami i w trakcie ich brania,ale okazało się że 7 tygodni go nie miałam,myślałam ze jestem w ciąży ale po badaniach okazało się ze to nie ciąża,teraz powinnam 3 tygodnie temu dostać go znowu i dalej nic,testów już mi się nawet nie chce robić,miałam iść do lekarza ale moja jest na urlopie i czekam aż wróci,nigdy nie miałam takiej sytuacji nawet jak zmarła moja mama to tylko tydzień mi się opóźnił,a teraz zero stresów zero problemów i nie wiem o co chodzi,w zeszłym roku robiłam usg dopochwowe i cytologie wyniki były ok,nie mam żadnych upławów ani nic takiego,ale martwię się co to może być :/ Znacie podobne przypadki,wiecie coś o tym? Za pomoc ślicznie dziękuję :) Pozdrawiam :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować