Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fattka

Lubicie męskie pośladki

Polecane posty

Gość fattka

Ja uwielbiam je dotykać, głaskać, pieścić, patrzeć na nie. Lubię u facetów umięśnione sprężyste i twarde pupki. Kiedyś spotykałam się z facetem , który lubił dostawać klapsy. Bardzo lubiłam ten moment kiedy moja ręka stykała się z jego sprężystymi pośladkami. Ciekawe czy wy też lubicie u facetów ich pupy.

Gość gość
Penisy to penisy, ale rzeczywiście w zadbanych, wysportowanych męskich pośladkach jest coś przyciągającego. Mój facet ma fajną jędrną dupkę. Gdy leży na mnie i wchodzi w moją cipkę, uwielbiam masować jego pośladki czuć jak zaciska i rozluźnia mięśnie. Pewien czas temu dołożyłam do tego nowy element, podczas masowania jego pośladków jedną ręką, drugiej palce naśliniłam i zaczęłam mu wsadzać w pupę jeden palec. Zaraz zaczął krzyczeć " przestań, zostaw, co robisz?" ale pe chwili gdy mój paluszek był w środku i wyczułam coś wielkości kasztana(jak się później okazało prostata) zaczął mocniej we mnie wchodzić i pojękiwać. Doszedł z głośnym jękiem, a wytrysk miał tak mocny i obfity jak nigdy wcześniej. Teraz często się tak bawimy. On doskonale wie że nie ma w tym nic gejowskiego, ponieważ jego pupa należy tylko do mnie. Kocham mojego Pawełka.

Gość lilivanilly
O nie. To nie dla mnie. W życiu nie wsadzę mojemu mężowi palca w tyłek.

Gość marteeenaaa
Ja daję mojemu mężowi przyjemność z masażu prostaty, a kiedy był mocno pijany, a ja niewiele mniej, postawiłam sobie za punkt honoru doprowadzić go do wzwodu. Wiadomo jak to facet po dużej ilości alko, nie chciał mu za nic stanąć. Zaczęłam masować go w dupce od środka, zaczął się podnosić ale po chwili opadał i tak w kółko. W końcu , sama nie wiem co mnie ruszyło, wyjęłam swój wibrator, wysmarowałam mu tyłek porządnie kremem i zaczęłam powoli wsadzać. Próbował protestować, coś tam bełkotał ale był zbyt pijany żeby cokolwiek zrobić. Coś mnie tknęło i wzięłam swój telefon i zaczęłam nagrywać jak go rżnę wibratorem w pupę. Po chwili takich zabiegów jego ptaszek urósł do porządnych rozmiarów a ja dalej posuwałam go jak w transie. W końcu odłożyłam telefon i dalej wsadzając mu wibrator zaczęłam ssać peniska, trysnął tak mocno że zalał mi twarz, włosy i ścianę którą miałam za plecami. Kilka dni po tej akcji pokazałam mężowi nagranie i powiedziałam że mam ochotę na powtórkę, Poczerwieniał jak buraczek, zaczął bąkać pod nosem że nie chce , że był pijany itd. Zapytałam go czy pamięta jak mocno wytrysnął. Z trudem przyszło mu przyznać się że go to podnieciło. Poprosiłam żeby tym razem wypiął pupę na czworakach i zabrałam się za jego dupkę. Robimy to teraz średnio kilka razy w miesiącu jako urozmaicenie normalnego seksu. Podczas takich pieszczot lubię dawać mu klapsy na pośladki i je mocno ściskać. I tak to zupełnym przypadkiem odkryłam coś co na długo wypędziło rutynę i nudę z naszej sypialni. Trzymajcie się cieplutko.

Gość gość
Taak umięśnione pośladki koniecznie porośnięte włoskami ale nie zarośnięte jek u człowieka pierwotnego tylko taki fajny meszek.

Gość gość
A fe! msadzać palce do męskiego zada??? bleee!!!

Gość gość
ciekawe co moj by pwoiedzial na wibrator

Gość marteeenaaa
Nie ma się co zastanawiać , tylko trzeba zadziałać. Zorganizuj jakąś zabawę z alkoholem , spij go a potem do dzieła ;-)

Gość gość
ale wy faceci w przeciwieństwie do nas macie w pupie prostatę i możecie odczuwać przyjemność z penetracji tyłka, chłopczyku.

Gość gość
a ja bym chętnie mojego zaatakowała wibratorkiem i przetrzepała mu tyłek tak żeby miał cały czerwony... ale nawet nie mam pomysłu jak mu coś takiego zaproponować.

Gość gość
moj lubi takie pieszczoty, paluszek w srodku tez uwielbiam, odlatuje wtedy daleko, sporbouje chyba z tym wibratorem

Gość gość
jesteście po prostu chore. Jak można? W d**ę faceta? przecież to obrzydliwe.

Gość enceladus
Jak się kogoś kocha i ufa, to pozwala się na różne rzeczy. Ja dałbym się namówić. "Skąd mam wiedzieć czy lubię naleśniki skoro ich nigdy nie próbowałem ...."

Gość leezanda
Faceci to najbardziej obłudny i zakłamany gatunek na Ziemi. Przecież nie przyznają się nikomu, że kobieta wsadziła im palec w tyłek a ich to podnieciło. Zaraz zostali by, przez kolegów okrzyknięci kryptogejami. A gdyby się przyznali, że ich kobiety spenetrowały im tyłki wibratorem, to natychmiast zostało by uznane za szczyt pedalstwa. Przy takim podejściu żaden facet się nie przyzna że go to kręci, a przez takie opinie większość boi się nawet o tym pomyśleć

Gość gość
Ja uwielbiam pośladki facetów, ale muszą być umięśnione, twaardziutkie i koniecznie opalone.

Gość gość
leezanda, masz rację, mój M. ma taki mały fetysz: uwielbia lizać i całować moje stopy. Kiedyś przyznał, że w życiu nie powiedział by o tym kolegom, ponieważ zostałby wyśmiany i zmieszany z błotem. Faceci bardzo dbają o pozory i wzorują się na głupich utartych stereotypach.

Gość gość
Pośladki mojego mężczyzny są umięśnione i porośnięte delikatnymi włoskami. Lubię je dotykać i pieścić. Kiedy powiedziałam mu że ma takie fajne twarde pośladki, odpowiedział że to zasługa jego mamy gdyż nie żałowała mu klapsów i paska. Muszę podziękować teściowej za to że dzięki niej mój mąż ma taką kształtną dupkę.

Gość gość
Jesteście psychiczne!!! Wsadzać facetowi palce w d**ę? Obrzydliwstwo!!!

Gość gość
Mmm... takie umięśnione, twarde pośladki u faceta to fajna sprawa, zwłaszcza jak dotykając go wiesz że masz to na wyłączność i żadna inna baba nie będzie go tam dotykać.

Gość mitsyrain
Dziewczyny słuchajcie, a podobno to my jesteśmy wredne, zakłamane i pilnujemy pozorów. Przypomnijcie sobie ile razy rozmawiałyście z koleżankami o seksie ze szczegółami, ile razy wspominałyście jak która robiła loda, ile razy gadałyście o tym co wam sprawia przyjemność w lóżku? A teraz wyobraźcie sobie imprezę w męskim gronie i faceta opwiadającego kolegom o tym co go kręci w seksie. I kto jest zakłamany i za wszelką cenę zasłania się pozorami , bo przecież " co ludzie powiedzą"?

Gość gość
marteeenaaa jesteś super. Bardzo mi się podoba jak pisałaś o nagraniu go i później pokazaniu mu nagrania. Ja się na coś takiego nigdy nie odważyłam. Chęć jest, ale też jest strach co by było jakby ktoś przejął filmik. Nie wybaczyłabym sobie tego.

Gość gość
A ja bardzo lubię podotykać i poklepać faceta po pośladkach. Co do wkładania mężczyźnie w pupę palców, wibratora czy innych gadżetów, to myślę że tan rodzaj zabawy jest raczej zarezerwowany dla osób będących ze sobą już jakiś czas i ufających sobie.

Gość gość
Bardzo lubię zgrabne, umięśnione pośladki u mężczyzny. Moim zdaniem mężczyzna który potrafi zadbać o swoje ciało, tak żeby podobało się kobiecie jest wart zainteresowania. Natomiast grubas albo jakiś leszcz niech zostanie u mamusi.

Gość gość
Pośladki jak pośladki, ważne żeby k***s był sprawny.

Gość veentage9723
Też lubię tyłek mojego faceta. Uwielbiam go dotykać i czuć napięte mięśnie pośladków.... mmm...rewelacja

Męskie d**encje są super :-D. Mogłabym podziwiać i macać godzinami ;-)...mmmm cudo :classic_cool:...a jak potrafią pobudzić zmysły :-)....ech rozmarzyłam się

Gość gość
taak, wymacać porządnie faceta po dupce a potem paluszek do środka...