Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy sa tu takie kobiety

Ktora z was nogi tylko latem albo zaklada cos krotkiego

Polecane posty

Gość Czy sa tu takie kobiety

A poza tym to wcale tego nie robi?

Gość ikkali
Tak. Ja.

Gość pewnie masz delikatne
owlosienie?

Gość mraauuu
nie wyobrazam sobie nie golic nog w okresie jesienno-zimowym. gole tylko rzadziej wtedy, raz na tydzien albo dwa, jestem blondynka i mam delikatne owlosienie, wloski odrastaja powoli, sa rzadkie.. jednak jakbym miala cala zime nie golic to... ehh :D

Gość i przy partnerze
zarosty sie nie krepujesz?

Gość a golicie cale
czy do kolan?

Gość golcie sie dziewczyny
bo nie znacie dnia i godziny

w zime nieco rzadziej, ale gole tak czy siak. niewiadomo, co sie moze wydarzyc, moze akurat nie ogole nog a bede miala wypadek i trafie do szpitala? :D z takimi klakami, niee, wole wiec golic :P

Gość gość
ja gole tylko w lecie albo jak zakladam cos krotkiego. nie powinno sie czesto golic nog bo od tego powstaja zylaki i jest to opinia lekarza nie moja.

Gość a co twoj chlopak
na to, ze nie golisz nog?

Gość duzo lasek
goli nogi tylko do kolan

Gość gość
golę bez względu na porę roku to estetyka i higiena

Gość gość
Też się golę cały czas, codziennie zmieniam bieliznę. Trafiłam nagle do szpitala i nie musiałam się wstydzić, że jestem owłosiona i brudna.

Gość gość
dokładnie tak, ja też trafiłam do szpitala prosto z pracy i jakbym pod spodniami miała hery i bielizna nie taka to pod ziemię bym się zapadła a tak jestem zawsze wygolona, czysta i nie grozi mi taki wstyd

Gość gość
No właśnie, trzeba być przygotowanym na takie zdarzenie jak nagłe rozebranie. Jak wam się nie chce golić to róbcie to woskiem.

Gość akurat w przypadku wypadku
bedzie dla was najwazniejsze, czy nogi sa ogolone, czy nie :-D

Gość mraauuu
no jak to tak? do szpitala a nogi nieidealnie gladkie? :P heh ;)

Gość gość
na pewno nie nogi najważniejsze czy ogolone czy nie ale jakbyś tak trafił do tego szpitala, lezysz, lataja koło ciebie, jesteś świadoma, myślisz a na nogach busz, pod pachami busz w kroku busz, to wyobraź sobie co by pomyśleli tacy lekarze, pielęgniarki, a oni potrafią nieźle skrytykować, ale jak kto woli, ja wolę być wygolona cały rok a nie ze względu na porę, wybór każdego indywidualny

Gość akurat pachy sie goli
dla higieny

Gość mraauuu
no co by sobie pomysleli? jednak po cos te wlosy rosna, starsze panie nie depiluja sie ( tak wiem, nie wszystkie) i co, przy pobycie w szpitalu pewnie lekarze, pielegniarki z krzywusa patrza? chyba na nich wrazenia to nie robi, no moze troche inaczej jest z ludzmi mlodymi. mycie sie, zmiana blielizny to higiena a nie golenie sie.nie jestem zwoleniczka calkowitej natutalnosci, ale bez przesady.. np ginekolodzy, jeszcze nidgy nie slyszalam zeby laske wygnali z gabinetu bo byla zarosnieta na pipce czy tam nogach.. :D

Gość gość
haha no oczywiście, że ginekolog nie wywali takiej zarośniętej tak jak nie wywali wygolonej na zero czy z przedziałkiem po środku, abo z irokezem ale co sobie pomyśli to pomyśli, jedni tym się przejmują inni mają w doope co kto pomysli. Takie czasy nastała moda, estetyka na gładkie ciało i tak ludzie robią, kiedyś się nie golili nigdzie i było też dobrze, kiedyś obowiązywał kanon kształtów rubensowskich dziś chudzielców i ludzie strają się iśc z duchem czasu

Gość gość
ja sie golę co 2 dzien, przec cały rok, wszystko. i serio nie wyobrazam sobie inaczej, jak sobie podaruje raz golenie nóg, to na trzeci dzien czuję juz takie wlosy, ze mnie to brzydzi, czuję się brudna i zarosnieta i w ogóle. to samo z włosami łonowymi. chciałabym trochę zapuścic, bo moim zdaniem wygląda to niezmiernie ładnie i seksowanie, ale kurcze po 4 dniach nie daje rady, tak mi te włosy przeszkadzają. nie wyobrazam sobie jak sie mozecie nie golic, ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia.

Gość nieogolone nogi
przejda tylko u blondynki

Gość gość
zimą gole raz w tygodniu