Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KOBIETA TO TWÓJ PRZYJACIEL Cz1

Polecane posty

Gość gość

Znalezione na necie: KOBIETA TO TWÓJ PRZYJACIEL Tak naprawdę większość mężczyzn nie lubi kobiet. Dlatego ich nie lubi bo tak bardzo ich chce. Bo ich tak bardzo potrzebuje. I to Cię właśnie blokuje przed sukcesem. Po prostu ich zwyczajnie nie lubisz. Jak można odmawiać sobie czegoś co się lubi? Kto lubi dobrze zjeść? Kto lubi sobie pobzykać? Czy bzykałeś w tym tygodniu? Czyli jak lubisz dobrze zjeść to gotujesz dobre danie i wkładasz je do lodówki z kartką „Zjem w maju 2013 roku”? No nie – po prostu bierzesz i jesz. Robisz to co lubisz. Nie szukasz motywacji do jedzenia. Nie szukacie sposobu na pokonanie lęku przed zjedzeniem czegoś. Czy czujesz lęk przed zrobieniem tego co lubisz? Nie? To po co sobie odmawiasz tego? Chcesz wierzyć, że to jest trudne bo jest Ci ciężko zaakceptować fakt, że uwodzenie jest łatwe i proste. I… o to się wszystko rozbija. Podchodzisz do niej i mówisz, czego chcesz, albo jej się to spodoba albo nie.Wydaje Ci się, że kobiety są głupie czy co? Jak mówi moja mama – mam cudowną mamę – „Gdyby nie seks, chłop w stronę baby by nawet nie splunął.” I taka jest prawda. Po prostu ta wspaniała różnica płci powoduje, że kobiety są dla nas atrakcyjne. Owszem, mają do zaoferowania wiele innych rzeczy, ale to jest taki czynnik x, który decyduje o zdecydowanej atrakcyjności tego aspektu życia. Wielu mężczyzn miało sytuację gdy byli przyjaciółmi kobiety i mieli z nią głębokie połączenie emocjonalne, ale niestety bez tego pierwiastka erotycznego, rosła frustracja i wzmacniały się mięśnie przedramienia. Tego się trzeba nauczyć – jeśli się podaje komuś dłoń – przekazuje się pewną wartość. Jeśli ktoś podchodzi do mnie, ściska dłoń, aż mu żyły na twarzy wychodzą, to myślę – Co Ty mi chcesz chłopie udowodnić? Naprawdę nie trzeba wszystkich dominować i się bać. Chcesz dominować tylko gdy się boisz. Szybciej poderwiesz dziewczynę, jeżeli powiesz jej prawdę – Słuchaj, jestem samotnym facetem i potrzebuję by mnie ktoś czasem przytulił. Nie mam z kim porozmawiać, skupiłem się na swojej pracy, na karierze, byłem w związku, on się rozwalił, brakuje mi tego, żeby spędzić z kimś czas i się przytulić. Zrób tak i zobacz co się stanie. Truth sales the best in a long period. Miłej zabawy! Jeżeli kobieta nie rozumie Twoich naturalnych potrzeb to nie znaczy, że jest zła, ale że jej poziom empatii jest bardzo niski. Na świecie jest wiele g***a to nie znaczy, że musisz dokładać do tego swoim zachowaniem. Potem ja muszę wprowadzać równowagę w życie kobiety po tych, którzy nie widzą dalej, niż czubek swojego penisa. Męska solidarność często jest maską dla gniewu wobec kobiet. Twoi koledzy mówią Ci – Stary, nie daj się wsadzić pod pantofel. Tekstów o takim zabarwieniu jest bardzo wiele. Mężczyźni z pokolenia na pokolenie uczą się opresyjnych zachowań wobec kobiet. Wolą mieć rację zamiast udany związek i sukcesy z kobietami. Ten kto wali konia nie ma racji – ma pecha. Ten człowiek w Tobie, który chce być górą w relacjach damsko – męskich to tak naprawdę mały rozpłakany chłopiec, który boi się odrzucenia przez co kontroluje dynamikę swoich kontaktów z kobietami poprzez strach, wyparcie, wzbudzanie poczucia winy.

Gość gość
Oj tak

To prawda wielu facetów nie ma pojęcia jak podchodzić do kobiet i jak z nimi rozmawiać . To nie fajne. Jest fajna konferencja na ten temat macie linka : http://www.uwodzenie.net/ . Chętnych zapraszam serdecznie do wzięcia udziału, ja tez będę. Już długo korzystam z takich konferencji - fajna sprawa :) Może pomoże coś facetom którzy czują, że maja taki problem.

Gość gość
stek bzdur napisany bełkotliwym językiem. ale prawiczki to łykną, w końcu łykają wszystko jak pelikany. szkoda że im nikt nigdy nic nie połknie.

Gość morkas
Czy ja tam wyżej dobrze widziałem, że Kalibabka "Tulipan" będzie na konferencji? Jak ja dawno o tym człowieku nie słyszałem. Oglądałem serial o nim. Jestem ciekaw o co w tej konferencji chodzi. Z chęcią sobie posłucham :)

Gość gość
Do mnie lgna faceci