Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wasza matura jest dla was ważnym

Polecane posty

Gość gość

papierem? że można sie pochwalić czy jest to dla was coś mniej znaczącego? zwykła przepustka na studia. i warto mieć wysokie oceny na niej czy byle żeby mieć mature i to jest ważne?

Gość gość
To dodatek, ale nie czyni niczym ważniejszym, lepiej ją mieć, dla świętego spokoju, może się przydać, kiedy zechce się studiować.

Gość ikkali
Ni jest dla mnie ważna, to był po prostu etap, który musiałam przejść. Dwa dyplomy później emocjonuję się tylko tym, który teraz dostanę. Poprzednie też nie były warte podniety.

Gość gość
chwalić się nie ma czym, w dzisiejszym świecie większość ma maturę i ukończone studia, ale nic z tego nie wynika, byłabym w totalnej depresji, gdybym ukończyła studia i ten papier nadałby się do szuflady jedynie, i żałośnie mogłabym się chwalić znajomym, że z wyróżnieniem, znam takie przypadki, nic nie potrafią, nie mają pozwolenia na wykonywanie zawodu, ale papier licencjat z wyróżnieniem jest, a nigdy nie pracowały, smutne

Gość gość
warto ją poprawiac jak ma sie słabe wyniki i dla ambicji czy to głupota jak i tak dostało sie na studia?

Gość gość
głupota, mam słabe wyniki na maturze.. tzn. słabe jak na moje ambicje bo tragedii nie ma... ale nigdy w niczym mi to nie przeszkodziło.

Gość gość
Po co, skoro zdana i możesz iść na studia.

Gość gość
Z przeciętnie zdaną maturą nie dostaniesz się na wszystkie studia. Pomyśl na przyszłość, bo nawet jeżeli teraz nie masz planów, to może za kilka lat będzie ci potrzebna