Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobieta z lekkim zaburzeniem psychicznym ma szansę na związek miłość

Polecane posty

Gość gość

?? :(

Gość gość
Ale wymyslilas:-) 99% kobiet ma lekkie zaburzenia i zyja w zwiazkach:-):-):-) o nie wylaczajac mnie:-)

Gość gość
Tzn. ja biorę lekarstwo. Ale czy trzeba sie przyznawać, że się leczę będąc w związku?

Gość kot schrodingera
;)

Gość Google 94a
Nie chciałbym dziewczyny biorącej leki. Jakbym się dowiedział to bym ją rzucił

Gość gość
To zalezy..jak ktos bral/bieze leki dwa tyg w zyciu bo ma dol..bo mu sie zycie posypalo to nie koniecznie musi mowic czesc jestsm kasia bire leki jestem pier..ta:-) Jak cos powaznego to jednak szczerosc polecam :-):-):-)

Gość gość
kobiety dzielą się na takie, które biorą leki lub chodzą na psychoterapię bo mają świadomość swoich zaburzeń, oraz na takie, które nie biorą leków i nie korzystają z psychoterapii bo nie mają świadomości, że są zaburzone :)

Gość gość
no to trochę poważniejsze, leki biorę narazie 1 miesiąc, ale się zapowiada 1-2 lata. więc lepiej nie będę się przyznawać, bo i tak by mnie zostawił a tak po mnie nie widac, żeby było coś nie halo :D więc co za różnica

Gość Mateo1234
kobiety dzielą się na takie, które biorą leki lub chodzą na psychoterapię bo mają świadomość swoich zaburzeń, oraz na takie, które nie biorą leków i nie korzystają z psychoterapii bo nie mają świadomości, że są zaburzone usmiech.gif x x 100%racji!!!

Gość Google 94a
Pewnie zero seksu bo orgazmu też nie osiągniesz

Gość domowniczka z książką
Moja kumpela ma "żółte papiery". Bierze leki, chodzi na terapię. Ma faceta już kilka lat, planują przyszłość. A to schorzenie, kiedy ma zaostrzenie, mocno wpływa na jej osobowość.

Gość gość
Google 94a Pewnie zero seksu bo orgazmu też nie osiągniesz x x no właśnie tu się mylisz, bo ogólnie mam bardzo wysokie libido, a o dziwo ten lek jeszcze bardziej je zwiększył jedyny skutek jaki odczuwam to wolniejszy metabolizm i muszę więcej ćwiczyć i pilnować się z jedzeniem x domowniczka z książką - jakie zaburzenie ma twoja koleżanka? a zachorowała przed związkiem z chłopakiem czy w trakcie?

Gość gość
up