Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

centralny zamek

Polecane posty

Gość gość

nie mam zamka w aucie i przestało działac centralne w kluczyku a miga dioda co robic?auto seat ibiza 2001r. POMOCY!

Gość gość
idź do rzeźnika ,tam mają nowe i gratis ci wsadzą w dooope

Gość Stefan24
Miałem podobny problem z centralnym. Napisałem do firmy, która zajmuje się tym profesjonalnie i mój problem rozwiązali bardzo szybko. Polecam specjalistów http://www.pomoc-drogowa.waw.pl/awaryjne_otwieranie_aut.html bo zaoszczędziłem masę czasu na błądzeniu po pseudo-specjalistach i zaoszczędziłem pieniądze, co dla mnie jest dużym plusem.

Gość gość
Ewentualnie można w takich sytuacjach również wezwać pomoc drogową by Cie odwieźli do mechanika. Ja miałem w sumie podobny problem i to w zimę! Skorzystałem wtedy z usług www.pomoc-drogowa-kielce.pl jakby coś.

Gość gość
Najlepiej zawieźć je do jakiegoś mechanika by to naprawił. Ja kilka miesięcy temu miałem problem z układem kierowniczym i udałem się do http://www.buba-autonaprawa.pl/. Dostałem samochód zastępczy a problem po kilku dniach został usunięty ;)

Gość gość
chyba ktoś pomylił temat forum. tutaj jest forum ślubne a nie jakieś p*****ly o zamkach

Gość gość
Należy udać się do mechanika lub jeśli jesteś w trasie możesz wezwać pomoc. Mi pomogli kiedyś w takiej sytuacji taksówkarze z www.tele-taxikatowice.pl.. Mają w swojej ofercie licencjonowane otwieranie samochodu awaryjnie.

Gość gość
Jak masz problem z zamkiem to wejdź sobie na stronę www.pogotowie-zamkowe-3s.pl Tam znajdziesz odpowiedź na nurtujące Cię pytania, a jeśli nie to zadzwoń po ich technika. Pogotowie zamkowe 3S-serwis to zespół ludzi którzy profesjonalnie zajmują się awaryjnym otwieraniem, jak i naprawą zamków