Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lutka Lu

Podobam się wielu facetom nie mogę trafić na swojego

Polecane posty

Gość Lutka Lu

Traktuję ich jak kolegów, są wspaniałymi facetami w ogólnym znaczeniu tego słowa. Niestety, tylko jako kumple. Jak mi się już któryś spodoba, to zazwyczaj jest albo zajęty, albo mieszka na drugim końcu Polski, etc. No, przecież nie mogę zmusić się na siłę, żeby kogoś pokochać.

Gość gość
jesteś bierna suko to nie narzekaj!

Gość gość
No nie. Albo ? ;-)

Gość Lutka Lu
Mam tylu wspaniałych kolegów, gdybym tylko dała sygnał. Są mądrzy, wykształceni, mają własne mieszkania, czasem firmy. Ale nie mają tego czegoś.

Gość lovely98
To szukaj dalej, nic na siłę ;p wkrótce trafisz na tego jedynego ;D

Gość Lutka Lu
Teraz ostatnio poznałam faceta i od razu mi się spodobał. Za nic nie chciałam się z nim umówić, podać numeru telefonu, ale potrafił to tak zrobić, ze jednak na jego prośbę w końcu wzięłam od niego jego numer. Prosił tyle razy na różne sposoby, że dałam się przekonać. No i wieczorem przesłałam mu pozdrowienia. Potem umówiłam się. Miał cudowny tembr głosu, potrafił głęboko zaglądać w oczy, nie onieśmielał mnie. Niestety dzieli nas kilkaset kilometrów. I tak mi się przydarza.

Gość Lutka Lu
No, moje koleżanki też tak mi mówią,że w końcu trafię na swojego. Ale ja mam tak, że musi mnie najpierw zainteresować swoim wyglądem, musi być po prostu w moim typie, a następnie mieć piękne wnętrze, być kulturalnym, oczytanym, wrażliwym itp. Kolejność niestety taka, jednak jedno i drugie musi współgrać ze sobą. No, tak mam po prostu. Lubię szczupłych facetów i sama też taka jestem. Dbam o to.

Gość Lutka Lu
Czy któraś tak ma?

Gość mnkvvvv
Podnoszę.

Gość gość
Mam właśnie tak ;) Ale czekam na tego jedynego...gorzej jak się nie pojawi ;)

Gość Lutka Lu
Która jeszcze czeka i jak długo to trwa??

Gość gość
Może ktoś coś doda? Mężczyźni również. Jak to jest z Wami?

Gość rumak0123
W takim razie musisz poczekać. Nie ma przeciez opcji zebys obnizala swoje standardy bo w koncu bedziesz tego zalowac. W sumie mam podobny problem.

Gość Lutka Lu
Koleżanki mi zazdroszczą, ale tak sobie myślę, że nie mają czego. Ciągle sama.

Gość gość
I co, te kilkaset kilometrów to ma być taka straszna przeszkoda? Też mi coś... Twój ukochany musi mieszkać na tej samej ulicy? Bo inaczej będzie zbyt daleko?

Może masz zbyt duże wymagania? Jestem niemal pewny, że facet z którym się zwiążesz, nie będzie taki, jak teraz opisałaś. Często jest bowiem tak, że wpada nam w oko, ktoś zupełnie inny, ktoś kto nie spełnia "wymogów". Przede wszystkim nie czuj presji. A odległość nie jest problemem. Mówię po sobie. Jak facetowi zależy, to znajdzie sposób. Nawet jakby chciał się zabawić, to chociaż na początku będzie się starał

wychodzi na to ze idealny facet dla ciebie to taki ktory podoba ci sie wizualnie powiedzmy z charakteru ale taki ktory ma cie w d***e... czuc ze lubisz niedostepnosc i tacy faceci ktorzy nie maja cie na pierwszym miejscu sa odpowiedni... przykro mi lubisz byc poniewierana