Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój charakter powoduje że tacy faceci się mną interesują

Polecane posty

Gość gość

Miałam już kilku chłopaków i zastanawia mnie jedna rzecz. Czemu każdy z nich nie miał ojca? Jeden miał, ale ojciec był koszmarny. Uciekał z domu i wracał po kilku tygodniach. A reszta wychowywała się bez ojca. Co jest takiego we mnie, że interesują się mną tacy chłopacy? Ja pochodzę z pełnej rodziny, więc nie wiem jak to jest wychowywać się bez taty, ale na pewno inaczej.

Gość gość
up

Gość gość
może przypominasz wyglądem ich ojca?

Gość gość
Teraz pelno patologii, jak sobie przypomne moj 1 z rozbitej rodziny, zyeb mial naryte w bani, drugi synalek rozwodnikow jego matka juz sie prula z kolejnym, trzeci, z ktorym nawet nie weszlam w zwiazek, gdy sie dowiedzialam ze ma ojca alkoholika , kolejny byl chyba najlepszy, mimo ze tez syn rozwodnikow to jednak mial nowego ojca - porzadnego i sam tez wyrosl na takiego. Gdzie szukac facetow z pelnych rodzin? :)

Gość gość
Ale nie zastanawiałaś się nigdy czemu ciągle na takich trafiasz?

Gość gość
No ja nie do końca uważam, że byli porządni. Jeden z nich witał mnie takimi rewelacjami, że jego kumpel nie żyje, albo jakiś kumpel jest gejem. Chociaż nic z tego nie było prawdą, więc nie sądzę, żeby to było porządne.

Gość gość
Byl najporzadniejszy, ale tez nie do konca w porzadku, byl bardzo autorytarny, taki jak moj ojciec,a takich unikam. Szukam porzadnego, spokojnego,ktory nie bedzie mi rozkazywal i grozil. nie zastanawialam sie . Nie nasza wina ze oni tacysa

Gość gość
No jasne, że nie nasza wina, ale chodziło mi o to czemu na akurat takich facetów trafiamy.

Gość gość
Ech. A możemy jednak nie zbaczać z tematu?

Gość gość
I co,ze nie ma emocji? Jakby raz na mnie nakrzyczal to bym go chyba zostawila. Nie ma nic gorszego niz agresywny facet.

Gość gość
Agresywni maja najwieksze branie. Tak wynika z moich obserwacji.

Gość gość
Ja się wychowywałem bez ojca i jestem spokojnym człowiekiem, wiele osób ma o mnie dobre zdanie ;)

Gość gość
Ale nadal niczego się nie dowiedziałam : (