Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bgkhljgccvbnbjhvbjn

ankieta dla mężczyzn 10 pytań

Polecane posty

Gość bgkhljgccvbnbjhvbjn

Każdy z was niech spróbuje odpowiedzieć na następujące pytania: 1. Jakie cechy dziewczyn was odpychają 2. Czy wasza dziewczyna powinna mieć duże cycki (szczerze, a nie jak przystało) 3. Czy byliście kiedyś w takiej sytuacji, że kochaliście mocno swoją dziewczynę, a po pewnym czasie w was to wygasło. Co było tego przyczyną, jak sobie z tym poradziliście. 4. Czy kiedy zerwaliście z dziewczyną, oczekiwaliście, że będzie do was pisała z prośbą o danie drugiej szansy? Czy was to irytuje, czy pociąga takie zachowanie niektórych dziewczyn? 5. Co was najbardziej boli: kiedy zakochujecie się w dziewczynie i po pewnym czasie uświadamiacie sobie, że to nie jest to i musicie jej to przyznać; czy kiedy to dziewczyna rzuca was; a może kiedy chodzicie z pewną ładną dziewczyną, a w duszy pociąga was inna, która nie będzie wasza; albo inne wasze przykłady 6. Czy stawianie na kolacji z dziewczyną wolelibyście znieść, czy uważacie to za męskość. A może denerwuje was to, kiedy stawiacie, a dziewczyna nie protestuje? 7. Czy kręcą was onieśmielone dziewczyny, dziewice? 8. Czy mieliście wyrzuty, kiedy przelecieliście jakąś dziewczynę (oczywiście ona też tego chciała jednorazowo) 9. Czy obawiacie się stałego związku? 10. Jesteście w związku z idealną dziewczyną, która musiała wyjechać 300 km na studia. Czy ta odległość byłaby dla was problemem ( dodając, że dziewczyna przyjeżdżałaby raz na dwa tygodnie)?

Gość gość
daj spokój,to za trudne pytania dla facetów na kafe :O komu by sie chciało odpowiadać na te wszystkie pytania.. ale ankieta ciekawa,sama chętnie bym poczytała odpowiedzi..

Gość gość
Odpowiem na 10- jestem za stary aby wiązać się z bezrobotną studentką, wolę takie 27 letnie z pracą 7- dziewicom mówię nie 2- lubię male 8,9- nie

Gość gość
chłopy są za leniwe na takie długie ankiety, za dużo myślenia i głowa ich rozboli

Gość bgkhljgccvbnbjhvbjn
Gość po środku, dzięki za liźnięcie tematu :)

Gość asdddfddd
1.Fizyczne-blond włosy, tipsy i tapeta. Charakter-przeklinanie, słabość do alkoholu, rozwiązłość; 2.Stanowczo nie, nie lubię wielkich cycków; 3.Nie, nie było takiej sytuacji, bo jeszcze nie było wnet takiej sytuacji w której dziewczyna by odwzajemniła uczucie; 4.Nawet z żadną dziewczyną jeszcze nie byłem, żadna mnie nie chce; 5.Jestem teraz na studiach, ale nadal podkochuje się w dziewczynie z liceum, u której nigdy nie miałem nawet szans, ona w czasach liceum nie była w żadnym w związku i jakoś mogłem to przeżyć, że z nią nie jestem, ale teraz ma chłopaka i teraz boli mnie najbardziej bo wiem że kogoś ma; 6.Nie byłem na kolacji z dziewczyną nigdy, ale to dla mnie nie problem zapłacić, ani materialny (biedy nie ma), ani psychiczny (uważam, że na początku "chodzenia" facet powinien płacić), ale jakby dziewczyna chciała się podzielić rachunkiem za kolacje to by było miłe, ale i tak bym się upierał, że ja zapłacę; 7.Tak, bardzo chciałbym mieć dziewczynę spokojną, uczciwą, przy której nie będę się bał, że pójdzie na jakieś balety, upije się i zdradzi. Co do dziewictwa, nie mam żadnych preferencji, raczej to bez znaczenia, ponieważ prawie każdy w czasie studiów miał już poważniejszy związek i partnera. Oczywiście nie chciałbym takiej co robiła to z przypadkowymi kolesiami z jakiegoś klubu czy dyskoteki; 8.Nie "przeleciałem" jeszcze żadnej dziewczyny, nie kręcą mnie przygody "na jedną noc" i seks z przypadkowymi dziewczynami; 9.Chcę stałego związku, obawiałbym się odrzucenia i zdrady, które by ten związek kończyły; 10.Byłoby dla mnie problemem takie rozstanie, ale dziewczyny nigdy bym nie ograniczał, jak chce gdzieś studiować czy pracować, bo ma gdzieś lepsze warunki, czy perspektywę rozwoju to nawet bym zachęcał, by spełniała swoje marzenia.

Gość gość
podbijam temat