Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margaretkaa04

Październikowa inseminacja

Polecane posty

Gość margaretkaa04

Cześć dziewczyny,czy któraś z Was testuje na dniach po inseminacji?? Ja mam za sobą już trzecią,niedługo testuję i już się boję..

Gość gość
Powodzenia

Gość margaretkaa04
Nie dziękuję;)

Gość sylwia270586
ja tez mialam 14 dni temu drugą inseminacje, wczoraj test wyszedłnegatywny wiec pewnie nic z tego nie bedzie. A ty margaretkaa04 masz jakies objawy?

Gość gość
Inseminacja to gowno. Daje tylko 15%szans na zajscie. To srata czasu i kasy. Lepiej od razu zdecydowac sie na in vitro

Gość sylwia270586
ale jednak niektórym sie udaje, wiec mysle ze 4 razy warto sprobowac

Gość gość
Ja w październiku 2012 miałam 3 inseminację...synek ma 3 miesiące. In vitro też nie daje dużo szans i nie każdy chce stosować tę metodę.

Gość gość
to fajnie że chociaż niektórym sie udaje

Gość margaretkaa04
sylwia270586 testy są bardzo wadliwe,najlepiej zrobić betę wtedy bedziesz miała 100% pewność. Ja mam @dostać piatek,sobota.Nie wiem czy wcześniej zrobić betę czy poprostu czekać co przyniesie los..To czekanie jest najgorsze:-/ A moje objawy? Już sama nie wiem czy coś czuję czy sobię wkręcam. Mam większe piersi ale to jak zawsze przed@, trochę kłucia w jajniku,nic poza tym. Nie łudzę się , że tym razem sie uda..

Gość sylwia270586
ja juz odpadłam dostałam dzis tej wrednej @. no nic, trzeba walczyc dalej, trzecie podejscie pewnie zrobie. Moze Tobie margaretkaa04 sie uda trzymam kciuki, daj znac jak bedziesz wiedziec.

Gość nadgarstka04
Tak mi przykro:-( najwazniejsze to sie nie zalamywac i isc do przodu..Jak to latwo powiedzie co nie? Zobaczymy co bedzie u mnie,chociaz czuje ze @zbliza sie wielkimi krokami:-/

Gość margaretkaa04
Heh to wyżej to oczywiscie ja, pisalam z tel:-)

Gość gość
a może akurat ci wyjdzie, podobno objawy okresu sa takie same jak ciążowe, więc jeszcze nic straconego. A ty margaretkaa04 długo juz sie leczysz?

Gość margaretkaa04
Leczę się od roku czasu. Nie do pokonania jest wrogi śluz,więc jak na razie z m próbujemy inseminacji.Czasami brak sił na to wszystko..

Gość sylwia270586
u mnie sytuacja wyglada troche inaczej, 7 lat temu poronilam, potem po dwoch latach mialam pusty pecherzyk i od tego czasu nie udało mi sie zajsc w ciaze. Wyglada na to, że u nas nie ma przyczyny jako takiej a juz dwie inseminacje sie nie udały.

Gość margaretkaa04
Widzisz czasami tak jest, są pary,którym wychodzi za pierwszym razem i są też pary,które mają za sobą ponad pięć prób i dalej nic. Mój gin powiedział, ze jak teraz sie nie uda to jeszcze przed 4 IUI będę miała robioną laparoskopię. Zobaczymy jak to bedzie. W końcu musi Nam się udać!!

Gość sylwia270586
hej margaretkaa04 i jak robiłas już test? udało ci sie ? daj znać.

Gość margaretkaa04
Nie robiłam testu bo @ sama przyszła:-/ Ten miesiąc odpuszczam, chociaż pewnie będę miała robioną laparoskopię..Do d**y to wszystko:-/

Gość sylwia270586
nie załamuj sie, zobaczysz kiedyś ci sie uda, nam sie uda. Przeciez zawsze moze byc gorzej, nie trzeba sie załamywac. Ja to nawet coraz czesciej mysle nad in vitro, ale do konca nie jestem przekonana. Spróbuje jeszcze dwa podejścia do iui jeśli sie nie udadzą to wtedy trzeba czegos innego spróbować.

Gość margaretkaa04
będę walczyć poki starczy sił :-) ja też myślę o in vitro i coraz częściej o zmianie lekarza..

Gość pam27
Hej dziewczyny a gdzie sie leczycie tzn gdzie robicie inseminacje? Jest może któraś z Was z Poznania ja robiłam 2 w Med Arcie teraz myślę o zmianie. Czy możecie polecić jakiegos lekarza/klinikę?

Gość sylwia270586
ja lecze sie w bocianie w białymstoku i naprawde polecam

Gość gość
ja od nowego cylku idę na pierwszą iui,