Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ecki

Ubezpieczenie auta małe klamstewko

Polecane posty

Gość Ecki

Witam serdecznie Mam 21 lat, dlatego ubezpieczenia sa bardzo drogie. Moje pytanie jest nastepujace... czy ktos z was przy ubezpieczeniu auta sklamal z terminem pobytu w UK? Jestem tutaj tylko 3 miesiace. Jezeli podaje, ze zyje tutaj juz 2 lata to oszczedzam okolo 500funtow na ubezpieczeniu co dla mnie jest bardzo duza znizka. Nie wiem jakie moga byc konsekwencje tego. Z gory dziekuje za odpowiedz Pozdrawiam

Gość Ecki
Chodzi oczywiscie o ubezpieczenie Auta

Gość gość
Jezeli powiesz, ze mieszkasz dluzej, to bedziesz musial to udokumentowac. Oni nie sa glupi.

Gość gość
A jak rozbijesz komuś BMW to twoje ubezp okaże sie nieważne . Wobec czego Zamiast ubezpieczyciela szkody pokyjesz ty. Mogą one iść w dziesiątki tys funtów .

Gość ex_debill_znowu_po
to nie ma wielkiego wpływu na wysokośc ubezpieczenia raczej - największy ma wiek

Gość ex_debill_znowu_po
aha, nie doczytałam, konsekwencje będą na pewno w razie jak coś się stanie - wszystko wtedy zostanie sprawdzone i polisa unieważniona, czy sprawdzają to na etapie ubezpieczania i jak to zapytam chłopa po południu, bo to jego działka

Gość gość
nie sprawdzają - sprawdzają za to dokładnie jak się coś stanie - i jest to powodem niewypłacenia odszkodowania!

Gość gość
Weź to odkręć, bo na chwilę obecną zapłaciłeś mniej za ubezpieczenie, ale zapłaciłeś. A jest ono nieważne, bo ci grosza nie wypłacą, jak to kłamstwo wyjdzie na jaw/

Gość Ecki
Nie kupiłem jeszcze nawet auta:) Spokojnie, zawsze wole przed decyzja zapytac was drodzy użytkownicy:) Niestety nie mogę jeździć autem typu micra 1.0 czy matizem bo nie nadaje sie do takiego auta to raz (2m wzrostu) a dwa to chce zabierac innych do pracy.

Gość ex_debill_znowu_po
da się ubezpieczyć auto na kogoś starszego - jeśli masz kogoś, kto Ci zaufa

Gość malinoowka
Dopoki nic sie nie wydarzy bedzie wszystko w porzadku. Aczkolwiek w razie jakiejkolwiek stluczki, sprawdza Cie baaardzo dokladnie, wywala ze swojej "ubezpieczalni", bedziesz musiala pokryc koszty napraw (jesli stluczka byla z Twojej winy) i na g***t szukac nowego ubezpieczenia- tak to w skrocie wyglada. Wiem, bo moj bliski znajomy przeszedl przez to wszystko wiec wg mnie raczej nie warto.

ja bym nie ryzykował, ubezpieczenie przydaje się w najmniej oczekiwanym momencie i znając życie może ci się przydać wtedy kiedy nie będziesz się spodziewać, a po co ryzykować i mieć później problemy?