Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bassssia

Torbiel jajnika a ciąża

Polecane posty

Gość Bassssia

Cześć kobietki. Mam do was nietypowe pytanie. Dzisiaj jeszcze pójdę do koleżanki sie dowiedzieć wiecej na ten temat ale na razie chce sie dowiedzieć czy wy mialyscie podobna sytuacje. Z tego co wyczytałam w internecie to torbiele Jajnikow maja podobne objawy do objawów ciąży. Ja powinnam okres dostać wczoraj, dzisiaj lub za tydzień (nie wiem dokładnie bo zgubilam kalendarzyk a ostatni okres miałam we wrześniu) robiłam Test ciążowy gdzieś tak w połowie października i wyszedł negatywny. Na początku września miałam miesiaczke pozniej z tydzień przerwy i znow krwawienie ale raczej juz takie plamienie bo nie było tego duzo. Wiedziałam juz ze w październiku okresu nie dostanę bo taka sama sytuacje miałam w czerwcu. Okres normalnie a za jakiś tydzień plamienie co sprawiło ze w lipcu tego okresu nie miałam. Dzisiaj zrobię kolejny test ale objawów na ciążę nie mam żadnych. Jesli test wyjdzie negatywny wybiorą sie do lekarza zeby mnie zbadał bo bardzo sie denerwuje. Moze dlatego ze sie stresuje nie mam tej miesiaczki. Wiec dziewczyny ktore tez miały torbiele . Jakie wy mialyscie tego objawy?

Gość gość
ból jajników

Gość Bassssia
Tez miałam wczoraj , w piatek i wieczorem w czwartek. Myślałam ze to idzie ze zbliżającym sie okresem

Gość Bassssia
Up proszę pomóżcie kochane

Gość Bassssia
To pomożecie?

Gość gość
no ale w czym ci pomóc? idz do lekarza i bedziesz wiedziała co jest nie tak, przeciez przez internet nikt diagnozy nie postawi

Gość gość
powiem Ci tak.... moja ostatnia miesiaczka była dziwna dwa dni miałam potem dwa dni brak potem z znowu było. w 12 dniu cyklu znów dostałam krwawienia ból jajników ale na prawde mocny i po prawej stronie wyżej od jajników..... pojechałam na szpitala i okazało sie ze mam torbel dużą. juz kolejny raz. kilka dni w szpitalu mój lekarz powiedział ze postaramy sie zmniejszyć go lekami dostałą orgametril i leże w domu i czekam na wizytte w stresie bo mnie cały czas boli ale kazali mi czekać. także radze wizyte u ginekologa jeżeli Cie coś niepokoi wiesz przyczyny tak na prawde mogą być różne