Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

porazka na imprezie

Polecane posty

Gość gość

Wszyscy moi znajomi tanczyli po kilka razy ja ani raz, pewnie dziewczynie bylo smutno i miala mnie za jakiegos debila bo siedziala przy stole ja tez i wzasadzie prawie tez nierozmawialem z nia pomimo ze mi sie podobła. s Z poczatku jak mnie mysl naszla ze powinem z nia zatanczyc to az sie zgrzalem .eh najgorsze jest to ze czlowiek uswiadamia sobie ze jest nikim, wrecz smieciem .po pewnym czasie mnie przygnebienie lapalo i mysli samobujcze .czlowiek widzi fajne kobiety jak machaja tylkami ivsie smuci jak diabli nawet bym chcial tanczyc ale nie ma to sensu .Znowu chyba nie bede chodzil na imprezy z kilka miesiecy i zalowal ze kobiety normalne beda zajete . Ehh nikt wemnie tak chyba niewierzy.

Gość gość
k***a co za bełkot :O

Gość gość
wytrzeźwiałeś już po tej imprezie czy jeszcze nie?

Gość gość
to nie kwestia trzezwosci tacy ludzie jak autor tematu sa po prostu mało inteligentni

Gość gość
Malo inteligetni niemam ochoty do zycia. Nie belkot bo sie staralem dlatego niema siie poco starac

Gość gość
Niepilem kierowca bylem ehh niepasuje do ludzi chyba

Gość gość
Mozna sie posmiac, pewnie ze tak :) Wg mnie autor jest bardzo niesmialy i pozniej dopada go frustracja z tego powodu, przez co ma obnizone poczucie wlasnej wartosci.

Gość gość
poprostu brak ci odwagi. Myślisz że taka dziewczyna to za wysokie progi. Mnie to dawno przeszło

Gość gość
Jesli to nie sa jakies jaja to poczytaj sobie o fobii spolecznej. Moze Ty tez to masz.

Gość gość
naweselu tez nietanczylem nawet z siostra, przegralem zycie fajne dziewczyny bez sensu jest chodzenie na zabawy w moim przypadku

Gość gość
Nie wiem, czy tak po prostu brak mu odwagi. Jesli to byloby tylko tyle, to poprosilby ta dziewczyne do tanca chociaz raz. Kobiety rzadko przeciez odmawiaja i to sie z niczym nawet nie wiaze.

Gość gość
To co? Siostry sie wstydzisz?

Gość gość
Ehh coza roznica jakie progi jak bedziesz plejbojem nie smialym to jeszcze gorzej bo jeszcze bardziej beda cie nielubiec kobiety zato ze nietanczyles .nie jest to prowokacja napewno nienawidze siebie

Gość gość
Czy obwaiasz sie, ze sie osmieszysz tanczac zle, czy o co chodzi, bo juz przestaje rozumiec. A ogolnie jestes niesmialy nei tylko w tancu?

Gość gość
Dobra to ogolnei boisz sie ludzi, czy tylko w takich sytuacjach damsko-meskich? Wyjasnijmy to sobie.

Gość gość
Nie na weselu gułupie bym sie czul tanczac przed znajomymi

Gość gość
Jak wstydzisz sie innych ludzi i odczuwasz czasami paralizujaca niesmialosc to moze masz wlasnie to fobie spoleczna. Poczytaj sobie o tym.

Gość gość
Jestem niesmialy choc probowalem podrywac kobiety ale tak sredniawo z nimi sie mi gąda no troche malo cos powiedzialem ale jakos luxno nielubie gadac . Tanczyc tez nieumie i mi tez nieszlo zadobrze z ta ciotka porazka cala impreza tylko dspresja mi wzrosła prawie do 8 stopnia na 10 przyczym 10 to samobujstwo

Gość gość
Chodzi o strach przed ludzmi w sytuacjach dla ktorych normalnie osoby nie odczuwaja zadnej niesmialosci. Np. kiedy rozmawiasz z kims w sklepie.

Gość gość
Moge miec ta fobie bo malo kto mnie powaznie traktowal w rodzinie potem w gimnazjum sie smiali czasem zemnie .co mida wiedza ze mam fobie wzasadzie nic

Gość gość
Dobra przemysl to czy boisz sie ogolnei ludzi w zwyklych sytuacjach jesli to o to chodzi to masz powod, a jak nie to po prostu masz kompleks nizszosci wobec kobiet, jakies kompleksy i dlatego sie wstydzisz. Ja stawiam na ta fobie. Milego dnia.

Gość gość
Bedzisz wiedzial o co chodzi, bedziesz mogl porozmawiac w necie z osobami takimi jak Ty tak zeby to lepiej zrozumiec. Wreszcie bedziesz mogl to leczyc. To ci to da.

Gość gość
Kumpli mam ale w psychice gdzie jestem sam to mnie smutek samotnosc i mysli samobujcze nachodza

Gość gość
jako stary zrzęda i dawno,dawno też bardzo nieśmiały, i chociaż niewiem jak to smakuje,ale w twoim przypadku radzil bym zrezygnować z kierowcy i na imprze zapalić trawkę. A autem niech inny jeleń kieruje

Gość gość
Trzeba chciec sie leczyc ja niema juz ochoty na to tak musze sam siebie przezwyciezyc by cos zmienic albo mnie depresja zabije

Gość gość
Hym boje sie wsumie bic z slabszymi od siebie to moze to byc fobie z kumplami gadam wmiare normalnie

Gość gość
Jasne, niech jeszcze bierze narkotyki.

Gość gość
Nie chce pic bo sie upilem kiedys a.ojca alkocholika.mialem teraz juz niepije

Gość gość
Gorzaly nie pije i niechce piwo czasem wypije

Gość gość
Ta dziewczyne chyba sobie juz odpuszcze spartolilem to i tyle zreszta bylo by jej lepiej chyba z inym skoro niesmialy jestem