Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pamiętacie temat MOZE TO MOJA WINA smutna część druga

Polecane posty

Gość gość

Rad i pouczeń nie potrzebuje. Chyba pisze to tylko, zeby sie wyżalić, dać upust emocjom. Moze trochę ku przestrodze. Wczoraj zrobił to po raz drugi. Tym razem nie uderzył, a pobił. Prosilam, zeby przestał... Dzisiaj jestem u jego rodziców, gdyż swoim nie chciałam sie pokazać tak jak wyglądam. Jego tata po mnie przyjechał i mnie zabrał. A on? Trochę miał jeszcze pretensji, trochę w rozpaczy poplakal, a potem jakby nigdy nic dywagował sobie z kolega przez telefon. Dzis nawet nie zadzwonił, ani do mnie ani do swojej mamy. Chyba niewiele go interesujemy. Mojemu synkowi w brzuchu obiecalam, ze znajde mi nowego tatę. Takiego co będzie kochał nas oboje. Wierze, ze po tym wszystkim wkrótce sie pozbieram. Urodze ślicznego, zdrowego synka i kiedys będziemy mieć szczęśliwa rodzine. Dzis jestem słaba, chyba nigdy nie czułam sie tak bezradna. Tak mi żal mojego dziecka...planowanego, wyczekanego... A początki były takie piękne, wszystkim mówiłam ze spotykam sie z ideałem nie facetem. A każdy mówił poczekaj.. Jeszcze jedno - patologia zdarza sie w bardzo wysokich kręgach, nie tylko wsród ludzi z marginesu.

Gość gość
jezeli taka byla czesc pierwsza, to zaslugujesz na wszystko co cie spotkalo. teraz wroc do ukochanego meza i poczekajmy na czesc 3 gdzie nasteony wpi e r dol dostanie wasze dziecko 😴

Gość gość
A na obdukcji bylas? Jak nie to biegiem, bo urodzi sie dziecko i moze szanowny tatus bedzie utrudniał, jatrzyl albo zapragnie opieki naprzemiennej, wtedy dowód na jego agresję bedzie idealny. Poza tym nic tak nie temperuje temperamentu damskiego boksera, jak widmo procesu i pierdla za znęcanie, wiec zbieraj dowody!

Gość hej autorko
powiedz swoim rodzicom, pokaż, co mąż ci zrobił. muszą wiedzieć. obdukcja, pozew o rozwód z jego winy. wiesz, co masz robić. nie wolno ci skazać dziecka na takiego ojca.

Gość gość
Wracaj do niego, przeproś i trzymaj się go, aby nie odszedł i nie zmarnował życia jakiejś innej normalnej kobiecie. Widocznie na nic lepszego nie zasługujesz i jesteś nikim, tylko zwykłą ofiarą losu. Ten bachor tez będzie wiecznie popychadłem. Gratuluje rozumu i trafnych wyborów życiowych.

Gość gość
HeHe, dobre. Racja, trzymaj się go, lepszego nie znajdziesz. Kto zechce takiego tłumoka z bachorem.