Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak zapytuję

Rozczarowania ero

Polecane posty

Gość gość
jesteście tanimi lachonami, głupimi papudrakami i PLOTKARAMI! nic dziwnego że herbatnik z takimi szmulami nie chciał dłużej gadać:-D

Gość kobieta nie kura
Nooo, jak członkować,to już się podpisuję na liście ! Przewidujemy jakieś ...hmmm..męskie członki...wśród członków ? Bo wiesz,jak to między samymi babami... Jak już wydrapywać sobie oczy,to przynajmniej o przystojniaków. Nawet,jeśli to oszuści :-D

Gość gość
Pankracy

dla plotozercow: ada zyje i ma sie dobrze... tematycznie: ja tez jestem rozczarowana... od jakiegos czasu nie dostaje porannej porcji piosenek na dzien dobry :( nie znam winowajcy... zapewnil sobie pelna anonimowosc :) przypuszczam, ze mu sie znudzila ta poranna robota ;)

Gość niestała  czytaczka
Kobieto nie kuro, nie sam członek jest istotny, bo tego kwiatu to pół śwaiatu ;), ale to co właściciel ma w głowie. Jeśli znasz takiego, to a owszem, dawaj i możemy sobie wydrapywać :D Frida niesmaczne prawda ? Nie wiem kim jest Ada, bo tak na prawdę czytam bardzo na wyrywki ale komuś się należy strzał za to ciągle wyciąganie jej na forum :) Gdzie dostajesz te ranne piosenki ? Może coś zaradzimy ? ;)

stala cz 🖐️ :) juz nie dostaje :( ... szkoda, bo zdecydowanie poprawialy mi humor :) oczywiscie musialam chodzic na poczte... ale warto bylo ;) czyzbys pracowala w wywiadzie? ;)

Gość niestała  czytaczka
Nie, nie w wywiadzie ale w sumie z informacji żyję, więc może coś w tym jest ;) Czekam sobie grzecznie i zagaduję. Sądziłam, że mówisz o jakimś temacie - nie na wszystkie wchodzę - to mogłabym się czasami podszyć i coś podrzucić w ramach obopólnej radości :D Jestem linkomaniaczką haha :D Ale leczę się, z w miarę dobrym skutkiem :)

jesli chodzi o mnie... mozesz chorowac do woli ;) powiem wiecej.. bez prawa do leczenia ;) oczywiscie nie wszystkie utwory sa dla mnie osiagalne do sluchania... ale od czego jest tekstowo :P i umiejetnosc czytania 😴

Gość niestała  czytaczka
Ok. Daj znać gdzie, jeśli będę zaglądać, to zawsze Ci coś podrzucę anonimowo ;) :) Na dobranoc, wino truskawkowe ;) http://youtu.be/3wGkFctgw8I

sluchajac wina truskawkowego, zobacylam polonine carynska wczesna jesienia :) jesli bedzie ci sie chcialo zachodzic na poczte... to poprosze frida6@o2.pl dziekuje :) 🖐️

Gość gość
Frida ty faktycznie masz tyyyyyyleeee lat?

andro, no wiesz... nie spodziewalam sie tego po tobie... odslaniasz nasze intymne tajemnice na forumie :P:D gosciu, wlasnie mam... od trzech dni :classic_cool:

Gość gość
A lubisz seksić się? Głupie pytanie, skoro jesteś tu. Co mąż na to? Nigdy nie znałem kobiety o tak poważnym wieku.

Gość gość
dobranoc.

"o tak powaznym wieku" ??? ...co to niby ma znaczyc... :O jak zyje nie bylam jeszcze w powaznym wieku :P:D ... czy to daleko? mozna tam wykupic wycieczke? :P:D

Gość gość
Można, ale nie kupuj. Zostań tutaj z nami.

Gość gość
Jesteś nimfomanką? Tylko na ero cię widzę.

Gość gość
Nimfomanka rżnęłaby się realnie ile sił w.... Skoro więc ją "widzisz" ciągle tutaj...może poczytaj o nimfomanii,gościu...

Gość nn z kawą
rozczarowania są wtedy gdy się ma niewłaściwe oczekiwania

gosciu, pisze tu z lenistwa... nie chce mi sie chodzic za daleko 😴 sporadycznie na uczuciowym... jak mi sie znudzi erotyczny :P :D poza tym... dyskusja ogolna - o wszystkim i niczym.. nieee zdrowie i uroda - mam, wiec dodatkowa mi niepotrzebna 😴 zakupy - robie kiedy mam ochote :P diety - nie stosuje :classic_cool: fitnes, masaze itd - codziennie w nadmiarze ... uffff ;) chirurgia plastyczna - ze wzgledu na doskonalosc urody zbedna 😴 kultura, ksiazki, kino, muzyka - ksiazki zawsze woze ze soba.. inne zapewnia mi chwilowo internet wg mojego uznania i aktualnego stanu ducha :classic_cool: moda i ubior - mam sie w co ubrac na szczescie :P gwiazdy/tv/kino - nie interesuje mnie kto z kim i dlaczego sobie zrobil ... itd :O seriale - tylko ranczo :D ale dyskutowac o tym nie czuje potrzeby rozwodnicy/ ex /wdowcy itd - radze sobie doskonale bez czytania tych p*****low i smutkow ;) zycie uczuciowe - zagladam jak nie ma glupich tematow na erotycznym... a tam akurat przewaznie tez nie ma ;) zycie erotyczne - spelniam sie w gadaniu glupot dosyc regularnie :D antykoncepcja itd - przeminelo z wiatrem cz I ;) ... o spiralce i nie swieto*j*e*b*l*i*wym ginekologu moge mowic na ero ;) ciaza, porod..itd - przeminelo z wiatrem cz II ;) sluby i wesela - do niczego mi niepotrzebne 😴 po 30stce - jestem od 24 lat ;) poza polska - przewaznie i niezle sobie radze :) praktyczne informacje - wiem gdzie zjesc i co mnie interesuje ;) gotowanie, dom i ogrod - w nadmiarze :O nie musze jeszcze dodatkowo o tym czytac :P praca.itd.. - mam, za wiecej dziekuje :) nianie, sprzatanie, pomoce dom - mam bardzo dobre.. nie zmienie :) kosmetyczka, fryzjer.itd.. - droge znajduje jak jestem w potrzebie :) redakcja kawiarni - nie pisuje do nich, poniewaz nie odczuwam glebokiej potrzeby :) no i koniec tematow... i co gosciu .... teraz rozumiesz dlaczego siedze sobie na erotycznym? ... bo tu najweselej :D :D :D pozdro 🖐️

Gość Lara C gościnnie
I znów Frida dała gościowi " x "do wiwatu...Brawo,bystra bestio...!!!!! :-

Gość niestała  czytaczka
hahah :) Frida ? Dzięki. Zrobię scrina jak nic ;) Pozwolisz, że sobie pozwolę ? 👄 :D I oczywiście muzyczny obrazek ;) http://youtu.be/8lKZahL0vfo Udanego dnia

Gość gość
Nawet jeśli ktoś mnie bardzo zawiódł,zranił...Bez sensu wywalać to tutaj.Kogo to obchodzi,skoro nie obchodzi nawet jego...To i tak już nie ma najmniejszego sensu:(

rob co chcesz czytaczko 🖐️ :D oczywiscie... ni mosz ty scynscia clowieku... :O "Niestety, ten film jest niedostępny w Niemczech, ponieważ może zawierać muzykę, w przypadku której organizacja GEMA nie przyznała YouTube odpowiednich praw. " juz sie przyzwyczailam... ide sobie na tekstowo... dobrze, ze umiejetnosc czytania mnie nie opuszcza ;)

dziekuje czytaczko 👄 slowa przeczytalam... dzielna jestem ;) ... przy muzyce odslucham w pozniejszym terminie... jak inne ;) moj portret jak wymalowany :classic_cool: ... czy my sie moze znamy? ;)

Na początku bylam Nim oczarowana, chyba ... zaczarował mnie :P A na końcu okazało się,że niestety też rozczarował....

Gość gość
NN jest rozczarowana zachowaniem zgredka :D:D

Gość pupilkaaa
Maquin coś więcej? O kim piszesz?