Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problemy z erekcja

Polecane posty

Gość gość

mam nowego faceta.we wtorek poszlismy do lozka po imprezie i mu nie stanal-ze zmeczenia i nadmiaru alkoholu.wczoraj juz na trzez wo sytuacja powtorzyla sie.on mowi ze ciagle mysli o tamtej nocy.co robic zeby tak sie znowu nie stalo ?help .zyje w stresie

Gość gość
wez go do buzi to powinien stanac

Gość gość
pewnie go nie podniecasz

Gość gość
no jak wzielam do buzi to stal ale nie byl zdolny do stosunku

Gość gość
ale czemu??? jak nie byl?? nie kapuje

Gość gość
no nie byl wystarczajaco twardy :( myslicie ze nie ma sensu sie juz z nim spotykac ??

Gość gość
aha, k... ciekawe ja nigdy czegos takiego nie przezylam ale mialam tylko 2 facetow... chyba go nie krecisz i tyle

Gość gość
mowi ze krece go bardzo..po co by sie ze mna spotykal...

Gość gość
stres,zaskocz go nagle ,gdzieś w lesie itd,on mówi,że nie ,ale ma w głowie to,że mu nie stanął,to stres,u faceta to zabija stawanie.

Gość gość
no walsnie wiem!!! wiem ze to stres ale co zrobic zeby to przelamac :( jak idziemy do mnie to juz wiadomo ze bedzie bzykanie no i on juz pewnie sie na tym skupia.a w lesie teraz za zimno zreszta my chodzimy albo na imprezki albo do mnie

Gość gość
I znowu powtoorzyla sie sytuaca, wylizal mnie porzadnie ale nie byl zdolny do stosunku... :(

Gość gość
a ile ma lat? pije, pali?

Gość gość
Ma lat milion pińcet i sto dziewinset.

Gość gość
ma 24 lata pije okazjonalnie .pali pol paczki dziennie

Gość gość
włącz p***ola zobacz czy mu stanie, najpierw spytaj jakiego typu p***ole preferuje, najlepiej z takimi 20 to latkami z młodym mięskiem :P jezeli mu na p***olu nie stanie to ......

Gość gość
Na bank ma coś ze sterczem produkującym zawiesinę dla plemników z czego między innymi składa się sperma. Brak odpowiedniej ilości spermy podczas podniecenia i spermatogenezy, nie włączy neuroprzekaźników dot. dopływu krwi do ciał jamistych penisa (impotencja to choroba naczyń krwionośnych!} i później przekaźników dla mm. wyzwalających wytrysk spermy, co jest równoznaczne z męskim orgazmem. Walcie do neurologa, później do seksuologa albo dajcie se spokój. Na poprawę produkcji zawiesiny sterczowej: zdrowy tryb życia i ew. permen. Wygoogluj w necie "fizjologia i filozofia seksu" może czegoś się dowiecie. Powodzenia.🖐️

Gość gość
sorki, miało być urologa

Gość gość
tak tylko chodzi o to ze loda sie mu dalo zrobic i normalnie mial wytrysk.natomiast nie byl zdolny do normalnego stosunku.w kazdym razie dzieki za rade :) :*

Gość Domani
Ty żyjesz w stresie? To on żyje w stresie. Zbłaźnił się przed Tobą i mu wstyd i martwi się, że ta sytuacja się powtórzy. Nie dziw się więc chłopakowi. Jak ta sytuacja będzie długo trwała to zainwestujcie w środek na potencje, polecam Permen King, niech bierze regularnie a po pewnym czasie nie będzie miał problemów z opadaniem z sił.