Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomaswa

ciekawe czy sprawiedliwie

Polecane posty

Gość tomaswa

Moje miasto bierze udział w konkursie w którym walczy z innymi miastami z województwa na ilość głosów i żeby zachęcić ludzi dali nagrodę tablet i tak sobie myślę czy taka nagroda i tak nie trafia w ręce jakiegoś znajomego, bo tak to jest w świecie :P i zawsze w takich konkursach na przykład rodzina pracowników nie może brać udziału, a tu nic. To pewnie tak jak z konkursami na loga miast, pewnie nie raz wygrywa krewny i znajomy królika.

Gość gość
Pewnie tak, stąd się może biorą takie cuda jak logo gminy przemyśl bodajże, kiedyś w wiadomościach pokazywali :D

Gość gość
fascynujące

Gość gość
Daj linka, zawsze biorę udział w takich prostych konkursach nawet wygrałam parę razy z tym że to nie były konkursy miejskie

Gość gość
może czasem oszukują i nagroda gdzie do tych krewnych i znajomych, tu jest jakaś mała mieścina to od razu będą wiedzieć jak tak będzie jak na wsi knot się krowa ocieliła haaha

Gość tomaswa
eee, poszła sobie góściowa i mi nie odpowie, no nic od tego też jest wujek google

Gość gość
oj koleś, głupi jestes. Jest tylko jeden sposób aby to sprawdzić. Zagłosowałem. jeżeli wygram JA to konkurs jest sprawiedliwy, gdy wygra ktoś inny to oczywiste jest że oszukują :D zawsze tak wszystko klasyfikuje i działa!

Gość tomaswa
Dzięki za życiową wskazówkę, bez nich kaffe byłoby niczym, idę założyć jakiś zboczony wątek, tam będzie większym odzew i poudzielają się niebieskie nicki haha

Gość tomaswa
a, i nie jestem głupi, zapomniałem :D