Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 27 lat i jestem starą panną nigdy nie miałam nawet faceta

Polecane posty

Gość gość

Pracuje na umowie śmieciowej w beznadziejnej firmie, mieszkam z rodzicami, bratem i bratową i ich dwójką dzieci, mamy duzy dom, chociaz to, oni mają piętro dla siebie. Mieszkam na wsi, do pracy dojezdzam codziennie ok 40km, nie mam zadnych znajomych. Nie mam juz nawet żadnych marzeń, nic mi się nie chce, moje zycie jest beznadziejne :(

Gość gość
nie tylko twoje

Gość gość
impossiible

Gość gość
ja mam 28 i podobne zycie ale nie mam pracy :(

Gość gość
a ja mam 25 i nigdy dziewczyny nie mialem z roznych powodow

Gość gość
ja mam 29 i też podobne życie, z tym że ja facetów miałam ale jakoś nic z tego nie wyszło.

Gość gość
Teraz jak sobie uświadomiłem błędy, że powinienem dużo wcześniej znaleźć kogoś kto mnie pokocha, to uświadomiłem sobie przy okazji, że na dziewczynę szans póki co nie mam

Gość gość
to wyjedz z tej swojej wsi, bo nic dobrego Cie tam już raczej nie czeka. Odłóż trochę kasy, wyjedz do jakiegoś dużego miasta np. Warszawa, wynajmij pokój i tu szukaj pracy. Poznasz nowych ludzi, może faceta, zawsze coś nowego, bo inaczej całkiem popadniesz w marazm i jeszcze większe doły. Musisz się odważyć, ja byłem kilka lat temu w podobnej jak Ty teraz sytuacji, postanowiłem położyć wszystko na jedną kartę i wyjechałem do Warszawy, znalazłem pracę, poznałem ludzi tutaj i jednego czego żałuję to tego, że zmarnowałem tyle lat na życie na moim zadupiu i że nie wyjechałem dużo wcześniej.

Gość nrGG42477073
hej :) spokojnie jesli chcesz to ci pomoge pomoglem juz paru ludziom takim jak ty dzis ich zycie jest inne napisze do mnie na gg