Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

śluz

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny . Mam pytanie. ostatnia miesiączka rozpoczęła mi się 28.09.2013 i trwała 7 dni. Okres powinnam dostać w październiku ale nie dostałam... Kochamy się z chłopakiem czasem bez prezerwatywy. Mój śluz, jak wezmę na palec, jest lekko przeźroczysty i ma takie białe kuleczki. Boli mnie czasami lewy, a czasami prawy jajnik. temperaturę mam 36,8 , moje piersi nie są wrażliwe na dotyk, nie mam nudności, nie oddaję często moczu, nie jestem zmęczona, ospała, i nie mam niechęci do używek. Czy powinnam przejmować się ciążą ??

Gość gość
Bzykając się zawsze trzeba mysleć o ciąży

Gość gość
ona zadała konkretne pytanie wiec sie ogarnij. Nie powinnaś. Jeśli jednak okres tyle Ci się spóźnia, powinnaś iść do ginekologa

Gość mio mao
skoro nie dostałaś okresu to jak najbardziej możesz się obawiać ciąży-tym bardziej że nie stosujecie antykoncepcji. Niektóre dziewczyny nie mają prawie żadnych objawów-albo pojawiają się po prostu później. Co do śluzu to taki grudkowy-może być objawem grzybicy-pomoże provag żel do smarowania i probiotyk dopochwowo przez tydzień.Jak po tym nie przejdzie to idź do lekarza.I zrób sobie test.

Gość gość
brak zabezpieczeń to możliwość ciąży. Zrób test/. Brak objawów ciążowych nie oznacza braku ciąży. Najważniejszy objaw jest -brak okresu. To wystarczy. Też tak miałam w ciąży.