Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak przechodzicie PMS

Polecane posty

Gość gość

u mnie: zmienne nastroje, wilczy głód, ogromna chęć na sex, bezsenność, uczucie ciężkości, zaparcia, płaczliwość, agresywność, złość na wszystkich, zmęczenie, ból podbrzusza i powiększone piersi. :/

Gość gość
Czasami jestem nerwowa, mam ochotę na słodkie, pojawiają się syfki, mam obrzmiały biust i ochotę na sex. Jednak nieraz nie dzieje się nic :-)

Gość gość
rozdrażnienie i senność

ale mnie rozdrażniłyście, chciałbym żeby mnie teraz tak kobieta sponiewierała...

Gość gość
ja placze kilka dni przed- zawsze swiat wydaje sie czarny i zero nadziei. czasami mam ochote na czekolade ale rzadko. zfizycznych to wiadomo bol podbrzusza, czesto robie kupe, mam wzdecia, obrzmiale piersi ktore zmieniaja sie co najmniej o rozmiar.

Kobiety mają różne dolegliwości w trakcie okresu poprzedzającego okres, jak i w trakcie samego okresu :)

Gość mraauuu
u mnie jest mniejsza ochota na seks, wraca mi za to dzien przed okresem :D apetyt.. szczegolnie na slodkie, oj moglabym jesc caly czas, rozdrazniona jakos bardzo nie jestem, troche bardziej wrazliwa niz zwykle moze

Tragicznie, jak już czytam samą nazwę PMS to aż mnie ciarki przechodzą :( Horror zaczyna się 1,5 tygodnia przed okresem, a im bliżej końca cyklu tym gorzej. Boli mnie wtedy brzuch, głowa, piersi, mam zawroty głowy, nudności, ścisk w żołądku(tylko nie wiem co ma wspólnego z PMS), uczucie pełności i ciężkości w brzuchu, ale też w całym ciele, brak apetytu, stany podgorączkowe, ogólne złe samopoczucie(jakbym była chora), rozdrażnienie, zły nastrój, płaczliwość, rozdrażnienie, jednocześnie jestem osłabiona, mam obniżoną koncentrację, jestem senna, ale w nocy śpię gorzej, na twarzy pojawiają mi się nieciekawe krosty.

Gość KUTASNASTROSZONY 22
robie mega wielka srake xD

Gość gość
przed okresem rzucam talerzami, jest zła na wszystko i wszystkich, przy tym przewrażliwiona, płaczę cały czas, jednocześnie chce sexu i nie chcę, mam mega apetyt, jem wtedy non stop, boli mnie brzuch, głowa, mam powiększone piersi, boli brzuch, podbrzusze, wydaje mi się, że świat się zaraz zawali i nic nie wyjdzie..... a już w 1 dzień okresu jestem spokojna, wyciszona, do rany przyłóż jak po środkach uspokajających :D

Gość gość
chyba okropnie bo mąż zawsze w ten czas wyjeżdża do swojej matki na kilka dni... :(

Gość mraauuu
jestem fanką Realu Madryt biedactwo :) dziewczyny.. pms ponoc fajnie lagodzi olej z wiesiolka, ja kiedys lykalam taki w kapsulkach i przyznam ze bylo lepiej, szczegolnie jezeli chodzi o bol w podbrzuszu.. no i cera lepsza, wlosy.. wiec sa jak widac inne plusy lykania tego oleju :P

Gość gość
mnie wiesiołek nie pomaga ani trochę:(

Gość predatorro
mraauu możesz coś innego ode mnie łyknąć. też dobre na cere i różne bóle. Chcesz? :P

Gość mraauuu
oj :( a na dolegliwosci inne, jelitowe mozna sporbowac ziol, np rumianku ktory tez fajnie uspokaja ;) predatorro a coz to takiego? :P