Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to prawda że faceci nie lubią dziewic pytajnik

Polecane posty

Gość gość

słyszałam, że nie podoba im sie ''rozdziewiczanie'', bol dziewczyny, krew, brzydzi ich to, wolą taką ktora juz ktos rozdziewiczyl i problemu nie ma to prawda? (pomijam tu zboczencow i fetyszystów ktorzy polują na dziewice bo wieim, ze istnieją tacy dewianci)

Gość gość
Nie cierpie dziewic, rozdziewiczania i docierania

Gość gość
To zależy. Jak facet chce poważnego związku to woli dziewice, jak chce przelotnej znajomości to nie chce dziewicy.

Gość gość
gość 19:56:17 - większej głupoty nie słyszałem :D

Gość gość
ja na żone wolał bym dziewice

Gość gość
ten temat to mogla tylko kobieta wymyslic ! Uwielbiamy dziewice i takich poszukujemy na zony i matki naszych dzieci a wy wszystkie szmaciska co dajecie na prawo i lewo zazdroscie i obchodzcie sie smakiem !

Gość gość
Na szybki numerek nie potrzebuję dziewicy. Raczej doświadczonego lachociąga. Na żonę poszukam dziewicy.

Gość gość
Już wysyp prawików

Gość gość
Do poważnego związku każdy normalny facet poszukuje dziewicy.

Gość gość
Wszystkie k********y wmawiają sobie i całemu światu, że faceci nie lubią dziewic. :)

Gość gość
a są takie? nie wierzę, żeby któraś czegoś se tam nie wepchała za młodu, w dobie internetu lol :)

Gość gość
Zależy, jak tylko do r******a to woli już używaną, jak do związku - dziewicę.

Gość gość
Ja jestem przerażony rozwiązłością otaczających mnie dziewczyn. Włażą do łóżka każdemu i to na pierwszej randce. Nie wyobrażam sobie którejkolwiek jako mojej żony i matki dzieci. Poszukam dziewicy.

Gość gość
Obrabiarki fujar to tylko na szybki numerek.

Gość gość
jedni wolą dziewice inni nie ale tak czy siak przez większość mężczyzn dziewictwo kobiety nie jest uznane niczym negatywnym.

Gość gość
Na przelotne bzykanko nie preferujemy dziewic. Za dużo zachodu. Do poważnego związku - to już tak. Tyle, że gdzie tu dziś taką znaleźć? Wszędzie dookoła same w******ne d**y...

Gość nrGG42477073
jesli mam byc szczery a nie jestem dewiantem nie poluje na dziewice to po 100 kroc wole dziewice :) bo jestem 100% facetem i nie zalezy mi na przyggodzie co do kobiet ktore nie sa juz dziewicami powiem tak nie bede ich oceniaj mnie takie kobiety nie interesuja :) nie chodzi mi o ta blone dziewicza :) uwazam ze to lepsze kiedy facet jest porządny. ma dobre serce i chce dziewice niz r****cz ktorey nie ma skrupułów

Gość Łona jest Aniołem
Łona jest wystarczająco dziewicza...💤

Gość gość
Łona przywracasz wiarę w prawdziwych facetów ;)

Gość Łona jest Aniołem
dziękuje ;)

Gość gość
Ależ proszę .:)

Gość gość
No to spoko, tyle że ja się np obawiam, że jak będę w końcu w związku, to wiadomość, że w moim wieku(23l) jestem dziewicą, będzie w oczach faceta raczej dziwna i zastanawiająca niż budząca jakąś radość/zadowolenie itd. Dziewic jest więcej niż się wydaje, bo sama znam w moim wieku kilka, ale dzisiejsze obyczaje zaczynają sprawiać, że ja osobiście czuję się jak dinozaur. Mimo wszystko wolę być dinozaurem niż zmuszać się do seksu z kimś tylko dlatego że a) mogłabym mieć to już za sobą, b) ktoś się dobiera, bo myśli, że wszystkie dziewczyny jak są wstawione to są łatwiejsze, c) on mnie kręci a mam chcicę. To jak dla mnie nie są jeszcze wystarczające powody, żeby iść z kimś do łóżka. No i trudno, jeszcze sobie poczekam :P