Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

studniówka

Polecane posty

Gość gość

mam problem bo nigdzie w sklepach nie ma fajnych sukienek na bal studniówkowy, ide jako osoba towarzyszaca z moim chłopakiem. we wszystkich sklepach sa kolekcje zimowe i jedyne co znalazlam to jakies sukienki w hm ktore na studniowke na pewno sie nie nadaja bo sa zbyt hmmm casualowe? pytanie do was, czy z mysla o studniowkach sklepy wprowadza do kolekcji jakies dodatkowe sukienki? czy czekac jeszcze czy nie ma sensu i kupowac co jest?

Gość gość
na pewno bedzie wiecej imprezowych sukienek przed sylwestrem, mysle ze mozna stworzyc fajne stylizacje wykorzystujac wlasnie takie casualowe sukienki, niestety studniowki roja sie od satyny iobrzydliwie skreconych lokow.....

Gość gość
dokladnie, chce tego uniknac, tych wszystkich jak to ja mowie wieśniackich przebrań na miare imprezy w stodole. cenie sobie klasyke i prostote zatem moglabym ubrac sie w mohito, problem w tym ze ich sukienki przeznaczone sa dla osob wyzszych ode mnie, bo na mnie one po proostu źle leżą, co nie znaczy ze sa brzydkie, a boje sie ze w sukienkach z h&m bedzie sporo dziewczyn bo to w koncu jedna z najpopularniejszych sieciowek...

Gość gość
w NEW LOOK są sukienki takie pod studniówkę. ale nie wiem w jakim mieście mieszkasz i czy taki sklep u Ciebie jest. generalnie w mohito, reserved, h&m faktycznie są raczej codzienne. czasami przed karnawałem wrzuca coś bardziej "strojnego". a nie ma u Ciebie w mieście jakiś rynków z odzieżą? nie jakiś wiejskich jarmarków tylko jakby centrów gdzie prywatni producenci mają swoje stoiska jak np PTAK pod łodzią? bo w takich miejscach z reguły jest bardzo duży wybór sukienek wieczorowych. zawsze tez możesz zamówić na Allegro o ile dobrze znasz swoje wymiary:)

Gość gość
wlasnie, sprobuj na allegro, duzo osob wystawia tam ciuszki z kolekcji z poprzednich lat, wiec raczej nie powielisz stroju innej dziewczyny no i oczywiscie wyjdzie taniej

Gość gość
new looka chyba nie ma w moim miescie, a w reserved nic praktycznie nie ma, dwie sukienki na krzyz. nie lubie kupowac przez internet poza tym nie mam pewnosci co do rozmoaru i tego jak ds=ana rzecz bedzie na mnie wygladala tym bardziej jesli mam kupowac cos co bylo z poprzednich lat, wiec nie wiem czy mam czekac na nowe sukienki czy kupic sobie w tym momencie? studniowke mam 5 stycznia wiec to wlasnie czas karnawalu, nie wiem czy moge ryzykowac kupujac cos na ostatnia chwile

Gość gość
a jak wy kupowalyscie sukienke na studniowke, to w jakis sieciowkach czy małych przdroznych sklepach?

Gość gość
ja spedzilam duzo czasu szukajac kiecki na sylwestra i w koncu poszlam w takiej ktora mialam w szafie juz od dawna :)

Gość gość
a byla z h&m, ale sprzed paru lat, wiec nikt inny takiej nie mial

Gość gość
ja kupiłam sukienkę na http://emiboutique.pl jest tam duży wybór, fajne promocje, aż ciężko się zdecydować. :)