Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Egipt2013

szukam chętnych na wakacje do Egiptu w grudniu 2013

Polecane posty

Gość Egipt2013

witam tak jak w temacie, szukam chętnych na wyjazd do Egiptu w Grudniu 2013 r, urlop mam już od 14 grudnia ale chciałabym wrócić na święta :) im więcej osób tym lepiej :) jeśli ktoś również nie ma towarzysza i planuje urlop w podobnym terminie piszcie ;) ja mam 25 lat poszukuję osób w wieku do 35 lat :)

Gość Egipt2013
oczywiście jest możliwośc sponsoringu za wiadomo co :classic_cool:

Gość gość
a ile kosztuje taka wycieczka? jakieś last minute ?

Gość egipt2013
Egipt2013 oczywiście jest możliwośc sponsoringu za wiadomo co cool.gif to oczywiście jakaś "miła " osoba dopisała... o żaden sponsoring nie chodzi... szukam ludzi na wspólny wyjazd żeby było raźniej i żeby nie było głupich niedomówień i niejasnych sytuacji - każdy płaci za siebie :) region obojętne, jak patrzyłam to ceny w granicach 1700-2000

Gość wunderlih
do egiptu to wiochmanie jezdza na all inclusivy kto pojedzie ze mna do honolulu?

Gość egipt2013
a forumowiczom złośliwym i podszywającym się za kogoś dziękuję, jak Ci sie nudzi człowieku to znajdz sobie jakieś lepsze zajęcie, chyba że na nic innego i lepszego nie masz ambicji i jedynym zajęciem na którym się znasz jest podszywanie się za kogoś no to bardzo Ci współczuję...