Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość franklucas

Seks analny a rozmiar czlonka

Polecane posty

Gość franklucas

Czesc wam...ostatnio z dziewczyna stwierdzilismy ze sprobujemy seksu analnego. Oczywiscie ustalilismy ze jak bd cos nie tak albo ktores z nas bedzie czulo dyskomfort to od razu przerywamy (w sumie ona jest bardziej na to napalona). Tez nie chcemy zeby ten rodzaj seksu towarzyszyl nam podczas kazdego zblizenia tylko jako forma urozmaicenia np 1 lub 2 razy w miesiacu (oczywiscie jak nam sie spodoba). Chcialbym sie zapytac czy moj czlonek nie jest zbyt "wielki" aby sprobowac milosci greckiej? Dlugosc moze nie jest wielka bo 16 cm lecz obwod ok 14cm lub troszke ponad. Jak podejsc do tego "tematu"? Z gory dziekuje za wszelkie rady.

Gość gomulak
kuzwa , to indywidualna sprawa a nie matma i geometria , sprobujcie i juz , tez probowalismy z zona ja bolalo , a mnie wcale nie bylo odlotowo .

Gość franklucas
wypowie sie ktos?

Gość gość
pierwszy raz to dokladnie nasmarowalam pol butelki wina w siebie wlalam facet na plecach sie polozyl a ja sama sobie go wpychalam a jak juz calego w d..pie mialam to ruwno jechalam az troche krwi na jego pale ujrzalam ale teraz to juz spoko daje na calego i na golego i mam pewnosc ze mnie nie zaplodni

Gość franklucas
i nik więcej nie ma nic do powiedzenia? Ostatnio jak posuwałem mojego dobrego kolegę mówił, że jest bardzo dobry, nie wiem jak to będzie z moją dziewczyną :P

Gość gość
ludzie nie podszywajcie sie bo chlopak pyta serio a Wy nawet nie umiecie normalnie odp. Dla mnie taki czlonek bylby za duzy do zwyklego seksu a o analnym nie wspomne. Po prostu jestem ciasna. Chociaz po odpowiednim podejsciu by bylo ok :)

Gość franklucas
Spróbowaliśmy tylko że razem z moim kolegom. Dziwczynie się podobało ale mi troche krew leciała :/