Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dinaaa24

Jak z koleżanki kobietą się stać

Polecane posty

Gość Dinaaa24

Jak stać się nagle atrakcyjna dla faceta, dla którego jestem jedynie koleżanką?

Gość Dinaaa24
Hm?

Gość gość
To niemożliwe.

Gość fotel
weź mu do buzi.ale na trzeźwo.

Gość Dinaaa24
Pytam o normalne sposoby, więc spadaj prymitywie. Niemożliwe? Dlaczego tak myślisz

Gość gość
Nie da się.

Gość Dinaaa24
Zakochałam się w nim po uszy, ale dla niego jestem wyłącznie kumpelą, w dodatku nie żadną bliską, tylko jedną z wielu. Chciałabym to zmienić, ale też w taki sposób, żeby się zbytnio nie narzucać i tym samym przekonać do siebie owego kawalera.

Gość gość
sam musi dojść do wniosku, że jesteś kimś więcej niż koleżanką. Ewentualnie powiedz wprost że chcesz być w jego oczach kimś więcej ;)

Gość gość
Powiedz mu na ucho"przelec mnie, to slawa idiotyczne ale przelec mnie"albo kup se wibrator i pałuj sie sama hahaha:-)

Gość Dinaaa24
No właśnie zastanawiam się, jak to zrobić, żeby dostrzegł we mnie kobietę w swoim typie. Mam dystans do tych wszystkich sztuczek, chcę, żeby wyszło naturalnie i zrobić na nim dobre wrażenie, nawet jeśli coś pójdzie nie tak.

Gość gość
jezusiu, jeśli jesteś w jego typie to w końcu to zauważy, jeśli nie to żadne sztuczki nie pomogą. btw nie prościej na początek stać się bliższą koleżanką (przyjaciółką?) ?

Gość Dinaaa24
On jest nieśmiały i byle kogo do siebie nie dopuszcza, co też utrudnia nawet bycie przyjaciółką.

Gość gość
nawet jeśli jest nieśmiały, skoro już jesteście znajomymi to staraj się spędzać z nim coraz więcej czasu a przyjaźń mimo wolnie sama się pojawi :)

masz jakąś pasję? bo moglabys sie czyms sympatycznym zajac, jednoczesnie znikajac mu na jakis czas totalnie z oczu (zero kontaktu),a za jakis tam czas wyskoczyc jak filip z konopii , tyle,ze piekniejsza i nie zwracajaca na niego zbytniej uwagi,bo tak zapatrzona w swa pasje - hjehehe - to wcale takie glupie nie jest :)

a poza tym skad wiesz co on w tobie widzi? moze warto zaryzykowac rozmowe wprost, a potem zniknac i zrobic cos dla siebie z pasja :) jakby jednak nie widzial w tobie tego czegos

zaproś go gdzieś, do kina, na spacer, postaraj się porozmawiać, zapytaj czy kogoś ma

Gość gość
Gdyby coś wiecej w tobie widział to nie zadawałabyś takich pytań.

Gość Dinaaa24
Aktualnie raczej nie widzi we mnie nikogo szczególnego. Zresztą nie znamy się aż tak dobrze i wiele rzeczy o sobie nie wiemy, więc może postrzegać mnie zupełnie inaczej niż jaka jestem w rzeczywistości. Mam pasje. Geografia. Speleologia. Muzyka. Taternictwo. Wiem, że on też lubi góry, więc może od tej strony spróbować. Z tym zniknięciem to niezły pomysł - chciałabym mu pokazać się z zupełnie innej strony, zarazem nikogo nie udając.

to moze najpierw sie zorientuj czy faktycznie postrzega Cie jako tylko kolezanke

Gość gość
No i?

Gość gość
I jak?

Gość gość
Jest na to jakaś możliwość? Czy komuś z Was mężczyźni kieedykolwiek zdarzyło się zakochać w kobiecie, której od samego początku nie uważaliście za atrakcyjną i w Waszym typie, którą już podczas poznania uznaliście za kogoś, z kim się nie zwiążecie? A potem pojawiły się do niej uczucia i weszliście z nią w szczęsliwy związek? Jest ktoś taki?

Gość gość
Wielu mezczyzn uwaza z 60% swoich kolezanek za atrakcyjne i nadajace sie do zwiazku. Do zwiazku wybiera najlepsza.

Gość gość
Czyli nie utrzymują bliższej relacji tylko z tą, którą postrzegają jako potencjalną kandydatkę na swoją kobietę?

Gość gość84
Najlepiej to poprostu zbliżać się krok po kroku i patrzeć co się dzieje. Z drugiej strony te wszystkie gierki i kombinacje albo liczenie że sam zacznie Cie wyrywać może przynieść dokładnie odwrotny skutek, zwłaszcza, jeśli jest raczej nieśmiały.