Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolenka

Herbatnikowe dziewczyny

Polecane posty

ja raczej stawiam na jakiegoś zazdrosnego doopka :P

Gość gość
Ja jednak stawiam na zazdrosną P.I.N.D.Ę :P

Gość gość
znowu uganiasz się za laskami. dajesz rade?

Gość gość
tak

Gość gość
Żal mi was kobiety.Owszem zaglądam tu dla zabawy ale do głowy by mi nie przyszło ż polecieć na cokolwiek stąd.Przecież to są zapewne jakieś stare,brzydkie ,wadliwe samcopodobne wyroby.O jakiegoś Herbatnika się kłoćić,co za dno.

Gość herbatnikowa ex
:(

Gość gość
Następna prowokacja ducha duchu idź się leczyć może jeszcze nie jest za późno

Gość gość
jaka prowokacja? przecież widać na temacie Zeta że nicka sobie skasował

Gość gość
dopiero przeczytałam co piszecie na tym temacie. Mam podobne odczucie jak niektórzy tu piszący.Zecik okazał się mdły jak flaki z olejem.Taki sobie facecik.Czasem tam zaglądałam pod jednym z ników,lub tylko czytając.Masakra.Jak można uganiać się za facetem który rwie wszystkie laski i jest do tego ugłaskany i silący się na elokwencję.Ja lubię stanowczych facetów lub przynajmniej naturalnych a Zeta tak nie odebrałam.Prawdziwy herbatnik taki lecz chyba nie ciacho.Tak jak większość jego respondentek:P zresztą czego spodziewać się po kobietach siedzących stale przy kompie i szukających wirtualnego seksu,zamiast uprawiać go w realu?Wiadomo-nikt ich nie chce więc wirtual to jakaś namiastka czegoś czego nie mają ,lecz w ten sposób zawsze będą cierpieć i będą wymieniane na wciąż nowe.Po prostu tylko współczuć głupoty.

Gość gość
A ja myślę ineczej.Facet jak mniemam żonaty,przesiadujący godzinami w necie i flirtujący z zagubionymi i niechcianymi kobitami, uprawiający wirtualny jak mówicie seks jest dopiero żałosny.Te babki też są żałosne. To przecież widać ,że nie mają udanego życia bo gdyby miały nie siedziały by w necie i nie flirtowały.Miałyby co robić.A tu tylko marzą.Czy nie lepiej oglądać filmiki na jakimś sex tubie?Żałosne:D ale dla niektórych jest to szczyt osiągnięć :P Naprawdę masz rację gościu,tylko współczuć