Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to jest z beta hcg

Polecane posty

Gość gość

Mam już drugi skąpy, krótki okres. Zupełnie nie podobny do wcześniejszych. Po pierwszym robiłam test ciążowy, wynik negatywny. Chcę zrobić tą betę, bo boje sie i męczy mnie to. Tylko nie wiem jak sie za to zabrać. Jestem niepełnoletnia więc jak to jest? Mam pójść do przychodni gdzie jestem zapisana i poprosić o skierowanie? Czy lepiej pójść do szpitala i bez skierowania. Ile się płaci za betę i jak to wygląda?

Gość gość
Idziesz do laboratorium placisz 30 zl i nikt cie o nic nie pyta.

Gość gość
idziesz do laboratorium, mówisz że chcesz zrobic badania beta hcg, płacisz i tyle, lekarz rodzinny skierowania ci na to nie wypisze, najwyżej ginekolog, a i to nie zawsze

Gość gość
Czyli nawet jak jestem niepełnoletnia, po prostu idę bez zadnej rejestracji ani skierowania, ustawiam sie w kolejce i później mówie że chcę betę ,płace i tyle?

Gość gość
no wiesz, to zalezy jak bardzo niepełnoletnia jesteś, bo jak masz lat 14, to mogą jednak powiadomić policję

Gość gość
Mam 16, więc raczej z policją nie będzie problemów

Gość gość
Jak nie chcesz sie rejestrować do badania, to idź lepiej do jakiegoś laboratorium ( nie do przychodni). Chociaż jak chcesz zrobić płatne badania, to nie powinni cię prosić o dowód osobisty.