Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ból piersi pytanie

Polecane posty

Gość gość

Czy ból piersi może być jednym z pierwszych objawów ciąży??? Uprawialiśmy z mężem seks bez zabezpieczenia, okres mi się spóźnia dopiero 3 dni więc żadne tam większe spóźnienie ale strasznie bolą mnie piersi (może na okres chociaż nigdy aż tak nie bolały). nie mam teraz za bardzo możliwości wykonania testu bo jesteśmy u jego rodziców na wsi do jutra a tu nawet apteki nie ma :) Chciałam się tylko dowiedzieć czy któraś z was może też tak miała że bardzo bolały ją piersi i okazało się że to ciąża :) Z góry dzięki za odpowiedzi :)

Nic co świadczyłoby o ciąży za szczególnie to nie jest. Podczas okresu piersi często robią się wrażliwe. Ani to nie potwierdza ani nie wyklucza. Pozdrawiam.

Gość gość
Tak ból piersi jest jednym z pierwszych objawów ciąży :)

Gość gość
Moim pierwszym znakiem, że jestem w ciąży był właśnie ból piersi, nawet jeszcze nie zaóważyłam, że okresu nie mam..ale mnie bolały, były nabrzmiałe, a że nigdy tak nie miałam to zrobiłam test i pozytywny :) byłam ok 2, 3 tygodnia ciąży :) teraz jestem już w 5 miesiącu :) zrób test i zobaczysz co wyjdzie :)

Gość gość
Wiem ale też znam swoje ciało i zawsze przed okresem bolał mnie tylko brzuch a piersi może lekko ale to też nie zawsze...a teraz bólu brzucha ani trochę za to piersi ledwo dotknąć mogę

Gość gość
Piotr B,a Ty jako płeć męska skąd taki obeznany ? heh bardzo możliwe, że to pierwsze objawy ciąży, w moim przypadku tak było

Gość gość
Ja też miałam to samo, podczas okresy tylko brzuch mnie bolał piersi nigdy, dlatego jak zaczęły mnie boleć od razu zrobiłam test, bo miałamw domu :) i wyszła słaba druga kreska, za 3 dni poszłam do ginekologa i okazało się, że jestem w ciąży, zarodek był wtedy taki meleńki, jak kropeczka hehe dzisiaj dzidziuś już ma wszystkie części ciała, rusza się, ja jeszcze tego nie czuje, ale mam nadzieje, że za niedługo to nastąpi, bo powinno na początku 5 miesiąca :) a na takim etapie ciąży własnie jestem :)

Miałem zajęcia na ginekologii i praktyki na oddziale położniczym. Zaznaczam że nie jestem żadnym autorytetem, mówię co zapamiętałem, a nie ma co robić płonnych nadziei.

Gość gość
o kurde czyli jest szansa że nam się udało :) Z moich wyliczeń wynika że to byłby właśnie gdzieś 3 tydzień dlatego wydawało mi się, że to trochę za szybko na jakiekolwiek objawy...

Gość gość
Aha, no ok :) rozumiem.. :) ale ból piersi to duże prawdopodobieństwo, że dziewczyna jest w ciąży..szczególnie, że okres się spóźnia

Gość gość
Nie, to nie za szybko, ja już w 2 tygodniu miałam ból piersi :) tylko do lekarza dostałam się jak byłam w 3 :) myślę, że mogę Ci już pogratulować :)

Życzę jak najlepiej i trzymam kciuki ;) a skoro podejrzewałaś ze to 3 tydzień to moglas zrobić test albo iść do ginekologa.

Gość gość
Przecież napisła, że nie ma takiej możliwości kupić testu, bo nie ma apteki tak gdzie się teraz znajduje..a lekarze dzisiaj też nie przyjmują ta dla Twojej informacji :)

Gość gość
No ale jak już mówiłam spóżnienie okresu jest niewielkie a teraz nie mam możliwości zrobienia testu.. Jutro kupię to zrobię ;)

Wiem wiem, ale jeżeli miała możliwość wcześniej, to mogła skorzystać ;) Pozdrawiam i udanego święta, szczególnie dla potencjalnej nowej mamy.