Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

5 miesiąc ciąży i ból kłucie w dole brzucha

Polecane posty

Gość gość

Co to może być ?? Dopada mnie to już od jakiś 3 tygodni, nie cały czas..ale co jakiś czas się odzywa, miałyście coś takiego ? ?Co to moze oznaczać Prosze o pomoc

Gość gość
Odświeżam

Gość gość
Miałam to samo przez tydz pojechalam do lekarza stwierdził ze jest ok za tydz pojechalam do innego bonadal bolalo i powiedział ze bol brzucha klucvie i pobolewanie jest norma tylko na poczatku a 5 mies to juz za wysoka ciąża zerby bol był normalny i nawet jak lekarz mówi ze to np wiazadla to to g***o prawda bo to tylko 3 pierwsze miesiące boli i się rtoxciaga. Pozniedj jedynie jeśli boli czasem przez cvhwile typ nic złego. Przerbadal mnie xrobil usg dopochwowe okazalo sie ze szyjkama 3.5 cm a wczesniej miala 4 cm. Po tyg poszlam na kontrole szxyjka miala 10mm. Bol brzxucha w 5 mies najczesviej zwiadtuje skrascanie i rozwieranie szyjki

Gość gość
Aha, no chyba, że tak :) ale i tak pójde do lekarza żeby się upewnić

Gość gość
ja wlasnie zaczelam 19 tydzien i tez tak mnie kluje w dole brzucha, ale nie szyjka, tylko sam brzuch, tak jakbym miala gdzies tam gazy ktore uwieraja..nie wiem czy to ma sens to co napisalam;] w kazdym badz razie moze to faktycznie gazy.? w koncu tam w srodku wszystko zaczyna uciskac..mieszkam w UK i tu nie ma badania szyjki..takze zamartwiac na zapas sie nie bede..poczekam do nastepnego usg..

Gość gość
Wiem o co Ci chodzi, bo mam dokładnie to samo