Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uzywany wóżek JANE MUUM

Polecane posty

Gość gość

Kopiłybyście używany wózek 3w1 Jane Muum? Pierwsi właściciele używali go niecałe 2 lata , wygląda bardzo dobrze , ale czy da radę jeszcze wozić jedno dziecko tak do 3 lat? Na co zwrócić uwagę jak kupuje się wózek uzywany? No i czy ta firma Jane jest dobra i robi porzadne wózki?

Gość gość
Zależy za ile chcesz kupić.

Gość gość
A ile za za niego chcą za niego ?

Gość gość
:D tzn a ile chcą za niego ?

Gość gość
JANE robi bardzo fajne wózki, to hiszpańska firma Jak czytałam bardzo zwracają uwagę na bezpieczeństwo więc wózki są ze zdrowych materiałów no i jakościowo też świetne A Muum do tego bardzo fajnie wygląda

Gość gość
Wózek ładny. Choć czytałam opinie , że gondola mała i dziecko ma ciasno, zwłaszcza w zimie. Też się nad nim zastanawiam. Osobiście za uzywany 2 lata nie dałabym więcej niż 500 zł. Nówka kosztuje 2000 zł

Gość gość
Jesli jest w dobrym stanie i cena bedzie adekwatna do jakości i wkeu wózka bierz śmiało. Jane Muum to dobry wózek, z pewnością wytrzyma i kolejne dziecko:) Nam słuzy od 1,5 roczku i pisuje sie na medal, nic nam się nie zepsuło odpukać...zobacz tez na internecie bo może za cene jaką ci podadzą kupisz nowy

Gość gość
Muum jest bardzo mocny i dobrze wykonany, materiały mocne, wysokiej jakości, zdrowe bo bez toksyn, same plusy Ja bym sie na uzywany skusiła na Tweoim miejscu jak dobra cena , zresztą sama chce kupić nowy przynajmniej na mojej liście wózków jest nr 1

Gość gość
Jane Muum to dobra firma, jak wóżek wygląda dobrze głównie chodzi o to żeby rama nie miała wad, jak koła są dobre to spokojnie kupuj. Zobacz zresztą jak cenowo ci zaśpiewają, bo wiesz ludzie czasem za rzeczy używane chca za dużo:) i warto dołożyć i kupić nowe. Miałam już taki przypadek. Wózek spokojnie ci wytrzyma bo to porządna firma. My mamy Jane Muum z Anglii używany i nam juz słuzy ponad rok

Gość gość
Też mam zamiar kupić Jane Muum ale jakoś używanego bym nie kupiła wózka, nie wiadomo czy nie ma jakichś wad. Ja to bym taki wózek chyba musiała dla spokoju do jakiegos serwisu oddać na sprawdzenie czy jest dobry i znająć życie byłby to kosztowne...To juz lepiej nowy kupic a mieć pewność że jest ok. Zresztą z fotelikiem juz używki nie kupiłabym na bank bo fotelika używanego za darmo nie wezme!!! Teraz w internecie tyle okazji na święta że taniej i nowy kupię i jeszcze jakiś gratis możę wpadnie:)

Gość gość
Co prawda kupiliśmy nowy wózek Jane Muum ale wydaje mi się ,że ten wózek spokojnie może przeżyć i kilkoro dzieci, solidna marka. Nam pomim używania od ponad roku nic się nie dzieje a niektóre moje koleżanki już narzekają na swoje wózki, bo a to koła nawalają, a to cos się urywa, trzeszczy. My takich problemów nie mamy z naszym Muum więc jeśli taniej masz możliwość kupić bo używany spokojnie bierz