Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciaża czy nie

Polecane posty

Gość gość

hej mam problem badź pytanie bo w trakcie stosunku chłopak doszedł w środku a dwa dni później dostałam okresu czy jest możliwiość że jestem w ciaży ? pomóżcie prosze

Gość angela19942
uważam, że nie bo jeżeli okres dostałas po dwóch dniach od tego zajścia to nie miałaś wtedy dni płodnych. ale podziele się tez swoim problemem. Otóż ostatni okres dostałam 8 września, w październiku on w ogóle nie nastąpił a 20stego października współżyłam z chłopakiem. Jest dziś 11 listopada a okres dalej się nie pojawił. Dodam, że 4 listopada robiłam test ciążowy Quixx płytkowy i wyszedł negatywny. Czy można podejrzewac ciążę ?

Gość gość
a jakiej dlugosci w ogole masz cykle?

Gość angela19942
właśnie chodzi o to, że są one nieregularne. Mam 18 lat więc to normalne jest. Ale jeżeli cykl wynosi 28 dni to 20 października nastąpic powinna owulacja, tyle ze okres powinnam dostac 6 pazdziernika a nie dostalam, no a 20stego paź. wspolzylam. Teoche to skomplikowane, proszę o waszą pomoc..

Gość gość
Ciezko cokolwiek powiedziec.... Ja tez mam 18 lat, ale cykle mam mniej wicej regularne, bo od 26-32 dnia... Ale i tak sie boje, bo 6 dc cyklu mialam stosunek przerywany...

Gość angela19942
a nie wiesz może czy już można by było zrobic test ciązowy ten Quixx płytkowy o czułości zbliżonej do 25mLU/ml i wyżej ?

Gość gość
Minely juz 20 dni, wiec juz powinnien wyjsc z porannego moczu... Ja robilam wczoraj rano t5aki o czulosci 10 mlu, ale dopiero 10 dni po stosunku, wiec nie moge jeszcze odetchnac :(

Gość gość
Najlepeij Angela jesli zrobisz bete skoro masz takie nieregularne cykle, albo pojdziesz na gina. Ja musze czekac jeszcze 2 tyg na okres :(