Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika _120689

Nie wiem jak się zachować

Polecane posty

Gość Monika _120689

Mój Narzeczony nie pamięta kiedy mi się oświadczył... Za niedługo, a dokładniej za 11 dni jest nasza rocznica zaręczyn! Robiąc podchody czy zamierza jakoś uczcić naszą rocznice dowiedziałam się ze nie ma zielonego pojęcia kiedy to było, z trudem sobie przypomniał o samym fakcie zaręczyn!!!! (tzn. że były w tym konkretnym miesiącu) co ja mam z nim zrobić?

Gość gość
stuknij się w głowę- piszę to jako kobieta

Gość Monika _120689
Chyba jesteś dziwną kobietą, bo dla mnie fakt zaręczyn jest ważnym elementem mojego życia i chciałabym go świętować tak jak świętuje się rocznice ślubu lub inne ważne wydarzenia... jeżeli nie jest to dla ciebie ważne to albo jesteś sama albo w bardzo nie udanym związku...

Gość gość
a czy swietujesz tez swoja pierwsza kupke na wc?kiedy opuscilas Nocia tzn nocnik

Gość gość
nie jestem sama, od 13 lat jestem w udanym i szczęśliwym związku i wystrczy mi, że świętujemy rocznicę ślubu i rocznice poznania się, nie muszę obchodzić rocznicy oświadczyn- nie jest mi to do niczego potrzebne, moze właśnie dlatego, że celebrujemy nasz związek codziennie

Gość Monika _120689
Rocznice poznania się powiadasz? w moim przypadku to jest inaczej, jeżeli rocznica zaręczyn to już nie rocznica poznania, jeżeli weźmiemy ślub to będziemy celebrować rocznice ślubu a nie rocznice zaręczyn... To już zależy od indywidualnego podejścia...

Gość gość
Gościu , ale autorka nie jest mężatką wiec nie ma jeszcze co świętować.. Dla mnie tez byłoby ważne żeby facet jednak pamietal

Gość gość
ty chyba na siłę szukasz problemu tam gdzie go nie ma :) biedny ten twój narzeczony.....

Gość Monika _120689
Jeżeli nie pamięta tak ważniej decyzji w swoim życiu, to może nie była aż tak ważna... :/

Gość gość
Dodam ze mój facet tez o naszej dacie nie pamięta, ale nie lamentują. Zawsze mu odpowiednio wcześniej przypominam. Oni już tak maja hehe

Gość gość
Nie przesadzaj

Gość gość
tak, rocznicę poznania się, ponieważ ślub odbył się wiele lat później, a Ty przesadzasz i tyle, poza tym mężczyźni maja to do siebie, że łatwo zapominają o tego typu rocznicach, jak data oświadczyn, czy chociażby poznania się i na pewno nie robi się z tego powodu fochów, tym bardziej 11 dni wcześniej

Gość Monika _120689
niestety wiem że faceci tak mają, ale jestem ze swoim 6 lat jesteśmy już rok narzeczeństwem i zazwyczaj pamiętał o rocznicy poznania się... ale jak już wcześniej napisałam ważniejsza rocznica tłumi mniej ważną...

Gość Monika _120689
Gdybym mu nie przypomniała to do tej pory by nie wiedział że to za 11 dni...

Gość gość
a może właśnie dla niego ta ważniejszą rocznicą jest właśnie data poznania się o to ją będzie świętował- nie pomyślałaś o tym?

Gość Monika _120689
czekałam na oświadczyny 5 lat, wreszcie stwierdził że jest gotowy na ślub więc po 5 latach się oświadczył, jak rocznica poznania może być ważniejsza od decyzji którą podejmował 5 lat?? ale może się mylę a Ty masz racje nie wiem... Wiem tylko że jestem na niego zła i nie umiem tego okazać.

Gość gość
Wspolczuje Twojemu narzeczonemu

Gość gość
nie slyszalam by ktokolwiek obchodzil :) rocznice zareczyn, obled jakis