Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

waze 85 kilo mój facet mowi mi ze jestem piekna dla niego i mnie kocha taką jaka

Polecane posty

Gość gość
dlaczego tak złośliwie powiedziałam, że jestem szkieletorem to znaczy, że też niezbyt dobrze się z tym czuję, a czy jestem piękna też rzecz względna dla jednych tak innym się pewnie nie podobam nie wpadam w jakieś samouwielbienie

Gość czerwona23
on ci nie powie ze jestes gruba bo sie obrazisz.ale chyba masz lustro w domu i widzisz ze masz tluszcz tu i tam. i modelka nie jestes....

Gość gość
ja sama widze ze mam troszke za duzo.ale na szzescie mam sylwetke klepsydry i dosyc duze piersi:P

Gość pulpetka
nie znasz nas wiec nie mów czy by powiedział czy nie...ja znam go lepiej i wiem ze by mi powiedział...mam niedoczynność tarczycy i temu tak przywaliłam na wadze

Gość pulpetka
ja tez mam duze piersi i wcięcie w talii więc nie wyglądam az tak koszmarnie ;)

Gość czerwona23
no to jest wytlumaczenie. bo te co żrą a potem zakladaja topiki jak schudnac albo ten co ty zalozylas to sa zalosne.

Gość gość
och czerwona Ty chyba sroce wypadlas spod ogona

Gość czerwona23
a tak tak tak;D

Gość gość
ja nie rozumiem dlaczego wszyscy podchodza do wagi tylko pod względem atrakcyjnosci... przeciez bedac grubym człowiek sie zle czuje

Gość Głodówka44
Ja mam 178cm wzrostu i waże aktualnie 81,5 kg :) 11 dni temu ważyłam 89,8 kg ;) przeszłam na głodówke 21 dniowa :)

Gość gość
Kłamie.

Gość gość
ten temat to prowo :) chciałam tylko zobaczyć jak dużo tu loch i w jakim stopniu jesteście zapuszczone, wyniki: przeciętne kafeterianka ma 167cm i waży 86 kg :O :O

Gość gość
Yyyyy

Gość gość
Lol :D No takie prowo to ja rozumiem! Najlepsze, że w tematach w stylu "Podajcie swój wzrost i wage- ja 169/51" wszystkie mają 165-175 cm i ważą od 45 do 55 kilo :D i tak ze trzy strony takich wpisów. A tu wyszło szydło z worka hahhhahahah

Gość gość
>>>przeciętne kafeterianka ma 167cm i waży 86 kg X Może aż tak źle nie jest, ale wygląd ulicy powala. Młode, zapuszczone dziewczyny, wylewający się ze spodni tłuszcz. Grube uda, łydki, masakra. Jeszcze kilka lat temu aż tak źle nie było.

Gość gość
Ale wiesz, nastolatki to jeszcze pół biedy, szaleją im hormony i wszystko w organizmie dopiero dojrzewa - metabolizm też. Po ustabilizowaniu w wieku 18-20 lat przeważnie chudną. Problemem są raczej lochy około 30stki - wtedy metabolizm zwalnia a one żreją tyle samo co 10 lat wcześniej albo i więcej plus brak jakiegokolwiek ruchu i wtedy mamy takie posty typu waże 85 kg

Gość gość
No i umilkły grubaski :( przykro im się zrobiło że to tylko prowo. Teraz na pocieszenie zjedzą pół chleba ze smalcem i kluchy z omastą. Za szybko się przyznałaś do prowokacji, myśle ze jeszcze przez pare stron chwaliłyby się ze są tłuste ale piękne i podobają się mezczyznom :D

Gość gość
Co to jest omasta??????

Gość gość
miałam koleżankę otyłą i wiem , ze to nie jest fajne, pociła sie o wiele mocniej niz inni, uda jej sie zacierały w upały az do ran, pod bujnym wiszacym biustem tez zbieral i walkowal sie pot...wiec nie gadajcie , ze to moze byc dla faceta atrakcyjne