Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to prawda ze faceci wybierają na partnerki przeciętniary lub pasztety

Polecane posty

Gość gość

Znam wielu facetów, którzy mogliby mieć każdą a za dziewczynę do związku biora przeciętniary lub nieatrakcyjne. Czy chodzi o to że boją się tych ładnych, albo chcą mieć pewność że te brzydsze lub gorsze nie odejdą i nie będą zdradzać?

Gość gość
każda z wiekiem staje się przeciętna lub jeszcze gorzej. znam laski, które już po kilku latach zpaszteciowaciały :)

Gość gość
... cio cio :) *zpasztetowaciały heh :)

Gość gość
Mój facet kocha ciałko i nie wyobraża sobie -kobiety kościotrupa.Mam 160 cm wzrostu i 58 kg.Duże cycki , wąska w pasie , niepusta w głowie , Zycie jak w Madrycie.

Gość gość
chodzi o sex,te niby mniej atrakcyjne sa bardziej otwarte

Gość gość
to co ty uwazasz za przecietnosc w oczach tego przystojniaka moze byc miss swiata :P

Gość gość
Otwartość, to zależy od temperamentu a nie urody

A ja głupia myślałam ze wybierają dlatego ze się im podobaja. Człowiek głupi ;/ cąłe zycie sie uczy ;/

piekna kobieta nie posprząta po facecie bo powie ze jest niezalezna, piekna kobieta nigdy nie bedzie pracowita tak jak ta przecietna czy brzydka bo lakier sie zedrze po praniu czy myciu naczyn bo cos tam bla bla, ideałów nie ma a te co mysla ze sa piekna i pracowite to sa w błędzie...przykro mi taka prawda

Gość gość
im atrakcyjniejsza kobieta tym droższa w utrzymaniu i tym większe ma wymagania

"piekna kobieta nie posprząta po facecie" Mówią ze jestem ładna ;/ a zawsze lubiłam gotowac sprzatać prasować swojemu facetowi. Kwestia jak do tego sie podchodzi. Dla mnie to nigdy nei był wysiłek.

Pan wedel :) proste po co Ci willa jak mozesz ją miec skoro masz kawalerke. Po co kupować zdrowe jedzenie jak przeciez sa parówki. To chyba chodzi o inwestycje w siebie, w swoje zycie.

inwestujac w piekna kobiete inwestujesz w dziure bez dna...nie jest to opłacalna inwestycja bo z reguły im atrakcyjniejsza tym mniej wydajna....a wyglad to nie wszystko tym bardziej z czasem mija

Gość gość
a ja myslalam ze faceci sa estetami i lubia ladne

Gość gość
Prawda jest że jesteś idiotką to na pewno

Gość gość
ale przecież mężczyźni lubią idiotki i głupsze od siebie, więc wyluzuj.

Gość gość
co ma inwestowanie w siebie z braniem sobie na głowę kobiety tj. studni bez dna

Gość Riczardd
Ja tam bym wolał z przeciętnym wyglądem ale miłą wykształconą zaradną i inteligentną.

Gość gość
Wyszlo szydlo z wora......faceci to zwykli materialisci I boja sie ze te swoje "ciezko" zarobione grosze musieliby wydac na kobiete. A co ona z was ma?w wiekszosci buraki, lenie, pijaki itd. Tylko sie domagaja obslugiwania I sexu. Po co kobiecie taki pasozyt? No po co?

Gość Heniuś
Facet lubi popatrzeć na Ferrari ale kupi zwykłego Bentleya bo musi zmieścić zakupy i wózek dla dziecka. Podobnie jest z babami: do poważnych związków wybiera się partnerki ze względu na ich walory praktyczne. Są oczywiście faceci, dla których liczy się tylko prestiż, pokazanie się z jak najładniejszą lalą, fura tylko sport itp. no ale to inna kategoria. Normalny facet będzie wolał jak mu paszteciara upichci coś dobrego niż wystawać pod solarą by zawieść swoją dziunię na dżampa z psiapsiółami. I normalny facet jest mądrzejszy od takiej laluni i wie doskonale, że ona d..ą świata nie podbije - faceci to wiedzą a laski muszą się dopiero tego nauczyć (jedne się nauczą a inne nie). Bo wygląd jest ważny ale nie najważniejszy.

Gość gość
Tak to prawda. :D u przeciętniaków to normalne.

Gość gość
hen jestes psychol do potegi psuty jak piłka balonowa :D

Buahahahahhaaaa autorko :D :D :D :D :D :D Twoja tepota eliminuje cie z grona kobiet. Faceci nie lubia pustostanu.Dziw bierze ze pisac umiesz :D

Gość gość
ładne kobiety są bardzo często zmanierowane, faceci im nadskakiwali już od przedszkola. Taki podziw otoczenia wypacza charakter, dziewczynie wydaje się, że kiwnie palcem i cały świat będzie miała u swoich stóp. W związku znoszenie kaprysów takiej skupionej na sobie księżniczki jest nie do wytrzymania..

Gość gość
Miałem kilka kobiet w życiu i im ładniejsza tym większe ego, czasami to z kosmosu! "co to nie ona", o kłamstwach i manipulacjach to już nawet wspominał nie będę, każda co myśli że jest ładna (bo że myśli to nie znaczy że tak jest) święcie jest przekonana że to faceci powinni się kłaniać i sięgać damie do stup bo jak nie ja to innego może mieć... teraz mam kobietę może i nie atrakcyjną ale wiem co to znaczy jak ktoś mnie szczerze kocha, tęskni i czeka na mnie. bez kłamstw, manipulacji, oszukiwania!!! w życiu jej nie oddam choć wielu powie że to brzydula

Gość gość84
Jak narazie widzę w tym temacie tylko same uogólnienia i stereotypy.

Gość gość
Piekne kobiety maja absurdalne wymagania i wysokie mniemanie o sobie ! Dlatego nadaja sie tylko do seksu i do nieczego wiecej ! Na zone i matke naszych dzieci wybieramy przecietne kobiety bo poza uroda posiadaja inne wartosciowe cechy ! Brzydkich nie wybieramy bo nie maja nam nic do zaoferowania z drugiej strony nie chcemy by brzydula brzydkie i chore dzieci urodzila !

Gość białaMargaretka
Nie zauważyłam takiej reguły. Mam śliczne koleżanki z przystojnymi facetami, mam piękne z przeciętnymi. Mam przeciętne z przeciętnymi i przeciętne z przystojnymi. Nie ma reguły ;) Bo wiesz... nie to ładne co piękne a co się komu podoba. Pewnie kolejna co ma się za miss świata a nikt jej nie chce i sobie wmawia, że się jej faceci boją :D

Gość białaMargaretka
swoją drogą... Nie sądziłam, że teraz synonimem ładnej jest solariowa tipsiara jeżdżąca co chwilę na bansy ;)